Sådan kontrolleres en følehorn Gauge

May 3

Sådan kontrolleres en følehorn Gauge

Følehorn målere er strimler af metal, der måler en bestemt tykkelse. Kan du hurtigt tjekke huller for at sikre, at de er inden for tolerancen. For eksempel, kan du tjekke forskellen mellem et tændrør tip og diode ved at skubbe den passende sporvidde mellem de to stykker. Men over tid, følehorn gauge kan bære ned, især hvis du bruger det en masse. Kontroller dine følehorn målere på regelmæssig basis for at sikre, at de stadig måle den ønskede snittykkelse.

Instruktioner

•Våd en klud med mineralske spiritus og stryg følehorn gauge ren. Olie og snavs oprustning kan stærkt påvirke tykkelsen af en følehorn gauge.

•Tør følehorn måle med en mikrofiber klud til at fjerne enhver mineralsk ånd rester fra følehorn gauge.

•Measure tykkelse med en kalibreret nul-til-en mikrometer. Det gør du placere spidsen af følehorn sporvidde mellem base og ambolt af mikrometer og rotere skiven med uret for at lukke på måleren. Tage læsning fra mikrometer.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at kassere følehorn målere, da de slides. Du kan skrive den korrekte måling på siden af maskemåleren med en permanent markør. For eksempel, hvis en.010 tommers følehorn måle slidt ned til en.008 inches, kan du stadig bruge det, hvis du støder på en opgave, der kræver brug af en.008-tommer gauge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com