Sådan kontrolleres en magnetventil på en håndværker 18 HP plæneklipper

April 24

En igangsætter magnetventil på en håndværker 18 hp plæneklipper traktor tager det elektriske signal sendes, når du drejer nøglen og sender det til startmotoren. Startmotoren kranksæt derefter motoren. I modsætning til biler, som har magnetventil knyttet til starteren, er magnetventil på en plæneklipper en separat enhed. Du kan finde magnetventilen med at spore ledninger fra startmotor, der er boltet til motoren. Magnetventilen forbinder mellem startmotoren og tændingsnøglen.

Instruktioner

•Sæt et multimeter ind i "DC 12-volt" indstilling og sted sort bly af multimeter på batteriet jorden. Placer rød bly af multimeter på positive batteriet terminal. Tage en læsning. Hvis batteriet sætter ud mindre end 12 volt strøm med alt tilbehør ud, Læg batteriet på en batterioplader. Når opladningen, hvis maskinen ikke vil starte, flytte.

•Fjern den gamle batteri og Tilslut en kendt arbejder 12-volt batteri til maskinen. Forsøg på at starte maskinen. Hvis det ikke starter, Tilslut det gamle batteri og flytte til næste trin.

•Undersøg magnetventil for en ordentlig begrundelse. Hvis din magnetventil har fire ledninger tilsluttet det, er de store sorte ledning jordledningen. Fjerne den bolt, der holder wire på magnetventil med en skruenøgle. Ren enhver korrosion fra metal-kontakt på wire med en metal pensel og derefter vedhæfte ledningen til magnetventilen. Hvis magnetventilen har kun tre ledninger, metalhus til magnetventil haven fra rammen af plæneklipperen. Spænd boltene, der sikker magnetventil til plæneklipperen at sikre ordentlig jord kontakt. Forsøg på at starte maskinen. Hvis det stadig ikke tænder, gå videre.

•Tag plæneklipperen ud af gear og sætte parkeringsbremsen. Tilslut en test ledning mellem positive batteriet terminal på plæneklipperens batteri og lug på magnetventilen hvor den eksisterende røde positive batteri forbinder. Dette tager de eksisterende positive batterikabel ud af kredsløbet og erstatter den med den nye test ledning. Hvis maskinen starter, angiver det, at den eksisterende batteri kabelforbindelse er defekt. Hvis det ikke starter, betyder det, at magnetventilen er defekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com