Sådan kontrolleres en rummets vinkelrethed

June 10

Sådan kontrolleres en rummets vinkelrethed

Et værelse vinkelrethed er defineret af hvordan parallelle vægge er og også hvor tæt på 90 grader hjørner er. Dette er nyttigt ved udformningen af et nyt rum eller remodellering et eksisterende rum med lister, gulve og nogle væg behandlinger. Vide, hvad de kan forvente, når du arbejder i hjørnerne på en remodeling projekt er nyttigt, især med gulve og lister. Du kan kontrollere et værelse vinkelrethed med et par enkle værktøjer.

Instruktioner

•Measure mellem to diagonale hjørner, derefter måle mellem de andre to diagonale hjørner. Sammenligne de to målinger. Jo tættere de målinger er til hinanden, mere pladsen er vægge og hjørner.

•Sæt firkantet i hjørnet med et ben på en væg, og andet ben på den tilstødende væg. Hvis der er en kløft mellem punktet af pladsen og hjørnet, er hjørne vinkel mindre end 90 grader. En kløft mellem det ene ben og den ene væg angiver vinklen er større end 90 grader.

•Measure længden af overfor, parallelle vægge. Hvis væg målinger ikke stemmer overens, kan du finde hjørnerne ikke vil måle 90 grader.

•Measure 3 fødder fra hjørnet på den ene væg og gøre et varemærke. Måle 4 fod langs den tilstødende væg og gøre en anden mark. Måle diagonalt mellem de to varemærker. Hvis den diagonal måling er mindre end 5 fødder, hjørne vinkler er mindre end 90 grader. En måling, der er større end 5 fødder betyder hjørne vinkel er større end 90 grader.

Tips & advarsler

  • Brug dine resultater til at foretage justeringer for strip gulve, lister og væg behandlinger som perle-board eller ramme og panel segned. Ved at lave kvoter for vægge, der er ud af pladsen, kan du minimere den visuelle effekt de har på byggematerialer, som gør et mønster.
  • COPE skæres lister til indvendige hjørner i stedet for spids skære dem ud af firkantede rum. Lister ser perfekt, og du behøver ikke at bekymre sig om vinkler, der er ikke 90 grader.
  • Må ikke bekymre dig om værelser, ikke der er perfekt firkantede. Byggeprocessen for boliger er sådan, at vægge og værelser er sjældent perfekt. Finish materialer kompensere normalt for eventuelle mangler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com