Sådan kontrolleres en termisk sikring

June 23

Sådan kontrolleres en termisk sikring

De fleste hjem apparater såsom tøj vaskemaskiner, tørretumbler og opvaskemaskiner udnytter en sikkerhedsfunktion, der er kendt som en termisk sikring, der forstyrrer strømmen af elektricitet til dit apparat varmelegemet i tilfælde af at dit apparat begynder at overophede. En udløst termisk sikring vil gøre enheden ude af stand til at producere varme, indtil den fejlende termiske sikringen er udskiftet. Fordi manglende evne til at producere varme kunne være forårsaget af en række af defekte dele, herunder varmeelement, er det altid en god ide at teste din termisk sikring med et digital multimeter før du forsøger at erstatte den.

Instruktioner

•Tag dit hjem apparat fra sin magt source før afmontering dens komponenter for at kontrollere din termiske lunte. Sørg for at afbryde enhver gasapparater fra deres gasforsyning samt før du fortsætter til næste trin.

•Indstil placeringen af termisk sikringen i dit hjem apparat. Termisk sikring placering kan variere af apparatet, mærke eller model. Fjern bunden tå eller bagpaneler hen til lokalisere den termiske sikring i mest bolig skiver eller tørretumblere. Se bag bunden tå panel til at finde den termiske sikring i mest bolig opvaskemaskiner.

•Locate en 1-tomme hvide plastik bånd med to ledninger forbundet til det; Dette er dit apparat termisk sikring.

•Træk forsigtigt at frakoble begge ledningerne fastgjort til den termiske sikring.

•Indstil dit digital multimeter, også kaldet et ohmmeter til indstillingen Rx1. Et digital multimeter er en elektronisk anordning, som bruges til at teste kontinuitet af termisk sikringen i dit apparat.

•Touch sonder af din digital multimeter til enderne af den termiske fuse. Overvåge displayet på din digital multimeter til at bestemme, hvis din termiske sikringen skal udskiftes. Bemærk, at en fungerende termisk sikring vil medføre nålen af din digital multimeter til at flytte til "0," mens nålen ikke vil flytte på alle, hvis din termiske lunte er defekt.

Tips & advarsler

  • Hvis det er nødvendigt, købe en termisk reservesikring fra producenten af dit apparat eller en lokal apparat dele butik. De fleste udskiftning termisk sikringer detail for omkring $3 i 2010.
  • Sørg for at overholde alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, når du arbejder med hvidevarer. Forsøg aldrig at reparere eller foretage fejlfinding af et apparat, der stadig er sluttet til en elektrisk eller gas-forsyning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com