Sådan kontrolleres en termistor i en Whirlpool tørretumbler

February 2

Sådan kontrolleres en termistor i en Whirlpool tørretumbler

Hvis du åbner døren til dit Whirlpool tørretumbler og finde en klæg rod i stedet for de varme, bløde håndklæder du havde forventet, kan det være tid til at tjekke din termistor. Termistorens bidrager til at opretholde den ønskede temperatur i tørretumbler karret, resulterer i tørre tøj i slutningen af en cyklus. Termistoren er et af modulerne lettere og billigere, at teste på din tørretumbler, spabad, så det er et godt sted at starte fejlfinding.

Instruktioner

•Fjern alle tøj fra tørretumbleren og rengøre skærmen lint. Luk tørretumbler.

•Tryk på følgende taster på kontrolpanelet i rækkefølge: "Tunge," "Timet tør," "Mere tid" eller "Mindre tid," "Slutningen af cyklus Signal" (højere) og "Start" for at begynde en testcyklus. Hvis de tørretumbler slukker efter et minut og E1 eller E2 blinker på displayet, termistoren er dårlig eller ledningerne er beskadiget. Kontroller ledninger forbindelser fra Termistorens til bestyrelsens kontrol og erstatte Termistorens hvis selen er ubeskadiget.

•Tag udstødning slange fra bagsiden af tørretumbleren, hvis testcyklusen fungerer normalt. Skru den klemme holding udstødning slange med en flad-head skruetrækker og trække slangen fra udstødningsrørets afgangsåbning.

•Vælg en temperatur cyklus, indstille kontrolknappen til "Timet tørre", og Angiv tørretiden til 20 minutter ved hjælp af de "mere tid"eller "Mindre tid" knapper. Tryk på "Start" for at begynde cyklussen.

•Hold pære af et termometer foran udstødningsrørets afgangsåbning. Holde pæren centreret i forretningen, og læse temperaturen. Sammenlign temperaturmåling temperatur specifikationer for den valgte temperatur cyklus. Hvis temperaturen er inden for det angivne interval, termistoren fungerer korrekt. Temperaturspecifikationer er placeret i den service manual, som er tilgængelige online (Se ressourcer).

•Kontrollér modstand Termistorens hvis udstødningstemperatur er uden for det angivne område. Bruge en møtrik driver til at fjerne de to hex-head skruer, der holder den nederste panel på forsiden af tørretumbleren. Træk panelet off tørretumbler til at få adgang til en termistor.

•Locate termistor hen på udstødning rørledning til højre for den termiske fuse. Træk de to ledninger ud termistor terminaler. Tilslut test fører til terminalerne. Tilslut anden ende af testen fører til sonder i et digital multimeter. Angiv multimeter til ohm skala.

•Vælg en cyklus og starte tørretumbleren. Måling af udstødningsgassens temperatur ved hjælp af pære termometer. Bemærk temperaturen af udstødningsgassen og modstanden læsning på multimeter. Sammenlign modstand Termistorens temperatur diagram i Servicehåndbogen. Hvis modstand er korrekte for temperaturen, termistoren er i orden og du bør kontrollere kontrol bord. Hvis modstanden ikke er korrekte, skal du erstatte Termistorens.

Tips & advarsler

  • Langsom tørring kan være forårsaget af en blokeret udstødning slange eller tilstoppet lint fælden. Kontrollere begge disse før starten mere avanceret fejlfinding.
  • Denne test omfatter arbejde i og omkring et elektrisk apparat med bevægelige dele, live aktuelle og varme overflader. Udvise ekstrem forsigtighed mens teste Termistorens.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com