Sådan kontrolleres Grænseafbryder på en Kenmore væg ovn

October 21

Grænseafbryder på en Kenmore ovn er hovedsageligt en varmefølsomme afbryder, der slukker apparatet, hvis temperaturen overstiger et bestemt niveau. I en væg ovn er parameteren tilgængelig gennem den nederste frontpanel. Du skal bruge et multimeter til at teste Grænseafbryder for kontinuitet, som verificerer, at nuværende kan flyde gennem del. Test parameteren tager mindre end en halv time. De fleste af de fejlfindingstiden omfatter åbne apparatet for at nå kontakten.

Adgang til parameteren

Før testning ethvert elektrisk apparat, slukke effektafbryder at forhindre skade. Fordi Kenmore væg ovn er indbygget, skal du typisk slukke strømmen på breaker. Den forreste nederste plade på dette apparat kommer ud når du fjerne skruerne på venstre og højre side. Trække nedad på panelet af siderne til at tage det ud og udsætte ovn ledninger.

Lokalisere Grænseafbryder

Ledninger inde i Kenmore strækker sig fra varmelegemet terminaler nedad til den runde grænse skifte. To par af ledninger tilsluttes switchen. Et par løber til slagtekyllinger element og de andre par forbinder til bagning element i bunden af ovnen.

Kontrol skifte

Trække ud hvert par af ledninger, et par ad gangen, af gribende den Y-formede clips for enden af hver ledning. Om nødvendigt, skrive ned hvilke ledning tilsluttes som kontaktperson på switchen som reference for forbindelsen dem senere. For at kontrollere switchen, ringe multimeter til indstillingen modstand, som er normalt mærket Rx1, og tryk på sonderne på multimeter mod de to nøgne kontakter på switchen. En nul læsning betyder parameteren er åben, eller frakoblet, og er defekt.

At fjerne den gamle Switch

Defekte endestop kan ikke repareres, kun erstattet. For at sikre, at du køber den rigtige del, Fjern de skruer, der holder kontakten til monteringspladen inde Kenmore. Tag del med at en appliance dele butik eller et værksted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com