Sådan kontrolleres Grubs

October 29

Larver, normalt larver af flyvende biller, kan alvorligt skader ellers sunde græsplæner. Voksne biller mate og lægge æg i plænen i slutningen af foråret, så grub aktivitet ikke vil være mærkbar indtil senere på sæsonen. Larver foder på græsplænens rødder, effektivt stop vandoptagelse. Det bedste tidspunkt at tjekke for larver er fra slutningen af juli til midten af August i de østlige og midt-vestlige stater, og fra slutningen af maj til medio juni i vestlige stater modtagelige for grub skadedyrsangreb. Behandling bør iværksættes, hvis mere end 6 hvide larver er fundet i en 1-square-foot område af plænen.

Instruktioner

•Sørg plænen sektion af sektion for alle områder af svækket, misfarvede eller døende græs eller nogen tydelige tegn på grave af nataktive dyr som skunks eller raccoons.

•Brug spade, løsne og frigøre en 1-foot sektion af tørv fra enhver misfarvede sektion af græsplæne og rødder. Det kan være forsigtigt pillet tilbage i hånden.

•Kontrollér undersiden af afsnittet flåede græsplæne omkring roden området for hvidlig, brune eller grå, c-formet larver op til 1 1/2 inches i længden.

•Hvis larver er fundet, skal du bruge hånd murske for at grave fra 3 til 5 inches dybt ind i udsatte jorden under flåede plænen at tjekke for yderligere bevis på larver.

•Udskift nogen forstyrret jord og flåede græsplæne patch og tamp det ned godt i hånden eller ved hjælp af den flade side af spaden før du begynder enhver behandling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com