Sådan kontrolleres japansk biller på hindbær & blomster

August 2

Sådan kontrolleres japansk biller på hindbær & blomster

Japanske biller er nogle af de mest genkendelige haver skadedyr, med deres store grønne organer, kobber-farvede vinger og særprægede summende lyde. Gartnere ved og frygter denne lyd, da en japansk beetle ofte betyder mange japanske biller flytter til haven for at fortære bud stilke, blade og blomstrer. Disse skadedyr er især glad for søde blomster og frugter som roser og bær. Japanske biller opretholde en one-sæson levetid, der er anført i maj eller juni, skaber kaos på blomster, lægge æg og derefter dø. At kontrollere japanske biller i år og eliminere fremtidige populationer, angribe biller i alle faser af deres levetid.

Instruktioner

•Tag biller i hånden, så snart de dukker. Vælge biller fra buskene og slippe dem i en spand med vand eller skridt på dem for at slå dem ihjel. Tilstedeværelsen af japanske biller i en have kan trække andre biller, så tag dette trin straks. Dette vil også forhindre biller fra lægge æg.

•Treat din buske med japansk beetle pesticid i maj, juni og juli for at dræbe de resterende biller og forebygge nye infestationer. Følg producentens anvisninger med hensyn til anvendelsen af pesticider, og altid følge sikkerhedsforanstaltningerne.

•Dig op din have jord nu, derefter igen i efteråret og igen i foråret. Drej over 6 til 10 inches af jord til at afsløre japansk beetle æg, larver og larver. De bliver tørre og dø i solen eller offer for fugle og firben, derved forhindre eller i det mindste begrænse næste sæsons japansk Bille befolkning.

Tips & advarsler

  • Modermærker er naturlige rovdyr af japansk Bille larver. Japanske biller kan tegne modermærker, mens en muldvarp befolkning vil begrænse japanske biller.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com