Sådan kontrolleres linjer på en fryser

October 27

Sådan kontrolleres linjer på en fryser

Gas-baserede kemiske kølervæske cykler i hele et køle fryseskab via kølemiddel linjer, der hjælpe med at opretholde ensartede kølighed i enheden. Når det kommer til hjem og ejendom ejere forsøger fejlfinding af en dårligt fungerende køleskab enhed, er placeringen af linjerne altafgørende i fastlæggelse af, om linjerne er en mulig synder. Uanset mærke eller model af dit køleskab kan kølervæske linjer generelt identificeres med relativ lethed.

Instruktioner

•Træk køleskab ud fra væggen og check bageste bagsiden af enheden, eller i nogle tilfælde, skal du tip enheden tilbage omhyggeligt at kigge på undersiden. Kontrollere hvert område for et netværk af tynde kobber-farvede rør-disse er linjerne kølemiddel. Nogle modeller er udstyret med den samme netværk af rør indkapslet nedenunder en plastik isolerende panel. I tilfælde som disse skal du fjerne panelet med enten en passende størrelse Allen skruenøgle eller en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker.

•Åbn fryser døren og kig langs hængsel-line hvor døren åbner Hvis ovenstående ikke hjælpe dig med at finde en kølervæsken linjer. Nogle køleskab producenter linje åbning omkring døren med kølevæske rør, men disse linjer er generelt kun tilgængelig ved at fjerne gummipakning denne linje i indre af åbningen. Kølervæske linjer ligger faktisk aldrig på dørens indvendige, så der er ingen grund til at fjerne forseglingen fra selve døren.

•Look på kraterets plast, der dækker hele køleskabet rum 's interiør. Hvis det er iced over, skal du frakoble enheden og holde døren åben for at tillade varm luft at smelte isen for at få adgang til den plastovertræk. Placere masser af håndklæder på gulvet omkring åbne fryseren til sop op vand. Når isen er ud af den måde, skal du fjerne hvert sæt af fire bedrift skruerne på hvert panel til at få adgang til køleskab linjerne nedenunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com