Sådan kontrolleres mikrobølgeovn for utætheder

December 4

Bekymret for sikkerheden af din mikroovn? Mikrobølgeovne bør kontrolleres med jævne mellemrum for stråling lækage, især hvis mikrobølgeovnen viser tegn på slid eller skader. Mistede eller beskadigede mikrobølgeovn bør bortskaffes og erstattet med nye enheder. Besigtigelse og rutinemæssig vedligeholdelse tager kun sekunder til at udføre, men tilføjer år til livet i din mikrobølgeovn.

Instruktioner

•Physically inspicere din mikroovn. Åbner døren og ser på forseglingen omkring døren. Fjern snavs eller mad partikler fra mikrobølgeovnen og segl af regelmæssigt tørre dem med en sæbevand viskestykke. Lukke døren og kigge efter eventuelle mellemrum eller løsnede sæler på kontaktpunkter. Inspicere døren og trim for eventuelle buler, huller eller raslende. Tør mikroovns udvendige og ventilation havne. Inspicér for støv eller rester, der kan blokere luftstrømmen til mikrobølgeovnen.

•FDA godkendt mikrobølgeovn lækage meter kan registrere stråling lækager, men er ekstremt dyre. Non-FDA godkendte meter designet til hjemmet kan købes for mindre end $10, men er ikke altid pålidelige. At bruge et hjem enhed, tænde enheden og bølge wand langsomt omkring mikrobølgeovnen døren og vent havne. Den måleren nål angiver hvis en lækage er til stede. Hvis en lækage er mistænkt eller angivet, at en autoriseret appliance reparation center mikrobølgeovnen. Ikke afhænge af en ikke-FDA godkendte meter at afsløre nøjagtige niveauer af stråling.

•Radiation utætheder er farlige og kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra en autoriseret reparatør. Afbryde brugen af enhver mikrobølgeovn mistænkes for stråling lækage, indtil enheden er blevet grundigt undersøgt og repareret. Check din lokale gule sider eller søge på internettet for at finde en autoriseret appliance reparation center i dit område.

Tips & advarsler

  • FDA godkendt stråling meter omkostningerne hundredvis af dollars. Mindre dyre mulighed for præcist bestemme en stråling lækage ville være at enten tager mikrobølgeovnen for service eller erstatte mikrobølgeovnen med en billig version.
  • Forsøg ikke at udføre hjem reparationer på apparater på grund af risiko for stød.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com