Sådan kontrolleres min elektriske satser på DP & L

February 16

DP & L er en forkortelse af Dayton-Power & Light en elektrisk selskab at yde service til beboerne i Dayton, Ohio, og de omkringliggende områder. Som med de fleste elselskaber DP & LS priser varierer fra tid til anden. Hvis du ønsker at finde ud af, præcis hvor mange penge du bliver debiteres til elektrisk brug af DP & L, kan du gøre det ved hjælp af din regning.

Instruktioner

•Få en kopi af din seneste DP & L forbrugsregning. Du vil modtage dette lovforslag i mail en gang om måneden. Du kan også anmode om en kopi af regningen ved at kontakte DP & L kundeservice.

•Look på kategorien relaterede transmissionsafgifter på den anden side af din DP & L regningen. Dette er den samlede dollar beløb af penge du er blevet debiteret, ses der bort fra serviceafgifter for elektricitet i en enkelt måned fra DP & L. udseende ved bordet ved siden af denne kategori for at finde ud af det samlede antal kilowatt-timer du blev faktureret for i den aktuelle måned.

•Divide relaterede transmissionsafgifter dollar beløb af det samlede antal kilowatt-timer du blev faktureret for i den aktuelle måned. Det beløb i dollar får du er den elektriske hastighed per kilowatt-time.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com