Sådan kontrolleres N.P.K niveauer i Miracle-Gro

December 7

Sådan kontrolleres N.P.K niveauer i Miracle-Gro

N.P.K. niveauer henviser til gødning og næringsstoffer i den. "N" står for kvælstof; "P" står for fosfor og "K" står for kalium. Typerne af planter, som du ønsker at vokse bestemme, hvordan løsningen bør være blandet. Alle plante typer liste nøgletal af næringsstoffer i orden; for eksempel,: 10-15-10 10 procent kvælstof, 15 procent fosfor og 10 procent kalium. Miracle-Gro tager gætteriet ud af blanding. Bare Vælg den relevante formel for typen anlæg, du ønsker at vokse.

Instruktioner

•Indstil hvilke typer af planter, du ønsker at vokse. Forskellige planter har forskellige ernæringsbehov og vil højst sandsynligt kræve forskellige typer af gødning. Vælger klogt og læse etiketterne på pakkerne Miracle-Gro. Avlere bruge Miracid for syre-elskende planter som hortensia. Miracle-Gro har produkter specielt fremstillet til dyrkning af roser, generelle blomster, træer og buske, grøntsager, potteplanter, citrus og palm. Det har også en all-purpose gødning, som befrugter alle planter sikkert. Dens ratio er 24-8-16. Bruge høje fosfor gødning til blomstring og frugtsætning planter. Disse planter kræver ikke så meget kvælstof, men tørster phosphor. Brug specielt sammensat gødning for de bedste resultater. Bruge en formel med 20-10-10 gødning for flerårige buske og blomstrende planter.

•Følg retninger på pakken når du blander for at sikre det korrekte forholdet vand til gødning. Produktet leveres med en ske, så alt du skal gøre er fylde skeen og føje den til en gallon vand, forholdet er normalt 1 spiseskefuld til 1 gallon af vand. Bruge høj kvælstofgødning til græsplæner. Tallene er ikke så vigtigt som forholdet, eller procentsatser, de repræsenterer. For eksempel, er 10-15-10 det samme som 20-30-20, så bare bruge mindre eller mere efter behov. Dobbelt det hvis du har brug at gøre det andet parti. Miracle-Gro har designet sine produkter, så du ikke behøver at vide forholdet, så længe du ved anlægstype.

•Kapacitet planter som normalt. Derefter tilføje gødning pr. pakke instruktioner til at hjælpe vokse sunde planter. Sæsonmæssige ændringer påvirker hvad NPK niveau du bruger. Brug 5-10-10, 10-10-10, og 15-30-15 i det tidlige forår. Senere i sæsonen, skal du bruge gødning med højere kalium og fosfor niveauer. Det er vigtigt at bruge det rigtige nøgletal, ellers kan du brænde jorden og forårsage planter til at dø. Gentag hver en eller to uger i løbet af vækstsæsonen afhængigt af plantesort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com