Sådan kontrolleres termostat på elektrisk ovn

June 8

Sådan kontrolleres termostat på elektrisk ovn

Det er vigtigt at kontrollere din elektrisk ovn termostaten for at sikre, det er korrekt kalibreret. Nøjagtigheden af termostaten påvirker kvaliteten af mad tilberedt i ovnen, og hvis termostaten ikke fungerer korrekt, din brændeovn skal reparere. Test en el-ovn termostat er især vigtigt i højtliggende områder, hvor de lavere lufttryk kræver madlavning temperaturer til særlig præcist. Men det er normalt for elektrisk ovn til at variere et par grader off temperaturindstilling, afhængig af ovnens alder og installationsmappe.

Instruktioner

•Preheat din elektrisk ovn til 350 grader F.

•Sæt en ovn-safe termometer ind i ovnen. De mest effektive termometre til denne test har et panel på ydersiden, som du kan læse uden at åbne ovndøren.

•Tillad ovnen for at varme op i 30 minutter til at give det tid nok til at nå mål temperaturen.

•Kontrollér termometeret læsning gennem vinduet i ovndøren. Hvis ovnen har ingen vindue, skal du åbne døren, som vil gøre det lidt læsning mindre præcis. I dette tilfælde kan du gentage proceduren et par gange og tage et gennemsnit.

•Sammenligning læsning på termometer til temperaturen, ovnen var indstillet til. Hvis tallene er det samme eller kun et par grader ned, fungerer termostaten korrekt. Hvis der er mere end et par grader forskel mellem tallene, termostaten ikke fungerer korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com