Sådan kontrolleres Webworms højt i et træ

February 25

Webworms defoliating skadedyr, der også går af navnet "fall webworms." Denne skadeorganisme angreb løvfældende træer og buske ved at producere store spind, der holder ægget sække og larver i løbet af efteråret. Et angreb af webworms forårsager skader og bladtab for filialer, men det er sjældent dødelig for træet når fjernet fra alle grene hurtigt. Webworms er grimme og kan understrege træet det de angribe det i flere år.

Instruktioner

•Brush høje grene med stritter slutningen af en kost til at fjerne så mange som muligt. Træk web, larver og æg fra kosten og smide i en plastik affaldssæk.

•Spray grene du ikke kan nå med en kraftig strøm af vand fra en højtryksrenser. En haveslange måske ikke har nok kraft hen til ophæve den web og larver effektivt fra træet.

•Gather spindelvæv, der falder til jorden og kaste dem ind i plastic affaldsjournal pose til at ødelægge. Larver eller æg, der falder til jorden vil sandsynligvis blive bytte for hvepse eller andre rovdyr.

•Applicer en systemiske insekticider til jorden omkring træet hvis du ikke er i stand til at nå de webs høj i grenene. Følg instruktionerne pakke for en tilførsel baseret på størrelsen af træet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com