Sådan kontrolleres Whiteflies med parasitære hveps Encarsia Formosa

March 13

Sådan kontrolleres Whiteflies med parasitære hveps Encarsia Formosa

Whiteflies er små insekter, der ligner møl. De suge saft fra planter som tomater, jordbær, agurker og blomster og de kan være en alvorlig landbrugs skadedyr, især i drivhuse. Whiteflies dø udenfor om vinteren, men i drivhuse de kun formerer sig i overlappende generationer. Den mest effektive måde at styre drivhus whiteflies er med en parasitære hveps kaldet Encarsia formosa. Hvepse blev opdaget i 1924 og de begge lægge æg og spiser whiteflies. Starteren kolonier af Encarsia formosa kan bestilles fra insectiaries.

Instruktioner

•Bestil kort indeholdende Encarsia formosa pupper fra en insectary, så snart dit drivhus planter begynder at spire. Der er flere metoder til at indføre disse hvepse i drivhuset. Metoden "drible" introducerer hvepsen før drivhuset bliver befængt med whiteflies.

•Separat de kort, der indeholder Encarsia formosa pupper på perforeringer, når de ankommer i mail og hænge kort i hele drivhuset. Rør ikke ved de sorte prikker, som hveps pupper, når du åbner eller hænge kortene.

Hæng kort så de vil være ude af direkte sollys og afdugningsanordninger til forruder og sprøjter. Hvepse bør udklækkes inden 20 dage og starte jagt til whiteflies.

•Træffe yderligere Encarsia formosa hvis du begynde at se whiteflies eller whitefly skader efter 20 dage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com