Sådan konvertere kister til dræn

June 8

Måske du ønsker at installere en forfængelighed/vask kombination, der ser ud som en antik møbel i dit badeværelse, men kan ikke maven omkostninger bygning levering lagre afgifter for det. Lad bygning leveringen butik holde deres forfængelighed--kan du gøre bedre på egen hånd. Konvertere kister til dræn. Du vil kunne lide prisen.

Instruktioner

•Find en kiste, der fanger din smarte. Denne kiste kan være enhver stil--antikke og moderne. Du kan selv finde noget på en græsplæne salg. Den eneste hage er, at kommoden være høj nok til at rumme dybden af vasken og VVS. En stor øverste skuffe kunne også være nyttigt.

•Decide hvilket materiale du ønsker at bruge som en bordplade. Bordplade kan være lavet af træ, cement, skifer, marmor eller uanset hvad du vælger. En ny bordplade er et must, som du har brug for noget, der er solidt nok til at have et hul, skåret i det samt støtte vasken på samme tid.

•Lay et stykke papir på dit arbejdsbord, drej brystet op og ned på den. Spore omkring brystet top. Dette vil være skabelonen til din bordplade. Vis på den tegning, hvor den øverste skuffe er placeret (for eksempel, den øverste skuffe kan ikke være i midten, men off-sæt). Tilføj mindst tre inches på bagsiden af bordplade i dit mønster til du vil bruge den overskydende plads til dine rør. Mærke denne ekstra plads på din skabelon til at minde dig selv, at dette er en del af bordplade, der ikke kan besættes af vasken. Klip skabelonen ud med en saks.

•Pick ud af en vask. Sørg for at du får en vask, der vil komplimentere proportioner af bordplade samt bryst og stil. Du ønsker ikke at blive hængende med en vask, der er for lille eller overvælder brystet.

•Lay skabelon fra vasken producenten på din skabelon til bordplade, og finde ud af den bedste placering i det. Spore omkring det og skar ud i hullet. Lægge den justerede skabelon på det materiale, du har valgt til din bordplade og spor rundt om den, herunder, hvor vasken skal placeres.

•Tag ud i skuffen. Skåret ud form af bordplade med en stiksav og. Gøre en eller to pilot huller i vasken så skære det ud omkring de sporede linjer. Lægge bordplade på toppen af brystet og spore omkring hvor vasken vil blive placeret øverst på brystet. Skær den samme figur ud af skuffen til at rumme undersiden af vasken og røret. Tag bordplade. Overholde to 3 tommer stykker af træ på toppen af brystet på hver side af hullet i vasken hullet med klæbemiddel. Når limen er tørret, skrue dem på plads. Bore to huller tæt på bagsiden af bordplade i vandforsyningerne.

•Adhere to 3 tommer stykker af træ til bagkant af brystet med træ lim. Efter at limen tørrer, Sænk dem på plads.

•Lay vasken i hullerne til Sørg for at det vil passe. Foretage justeringer efter behov. Tørre pasform i nedløbsrøret at afgøre, hvor røret vil gå ud af bagsiden af brystet. Mark placering og skære det ud med en stiksav.

Uddelingen bryst til væggen med beslag, der er L-formet. Overholde bordplade til toppen af brystet med passende limen. Dette vil variere alt efter det materiale, du har valgt til bordplade. Gælde undersiden af vasken lip fugemasse og indsætte vasken. Installere nedløbsrøret og vandforsyning linjer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com