Sådan konverteres ampere i Kilowatt-timer

September 9

Sådan konverteres ampere i Kilowatt-timer

Ampere måle elektrisk strøm. Hvis du ganger ampere med volt--en foranstaltning af elektriske potentiale--du få watt, som måler forbrug af elektricitet. Elselskaber afgift af kilowatt-time, som er en foranstaltning af elektriske forbrug over tid. For eksempel, hvis du kørte en 100-Watt pære i ti timer, ville du bruge en kilowatt-time el. For at konvertere ampere til kilowatt-timer, skal du også kende spænding og tid.

Instruktioner

•Indstil antallet ampere. Hvis du forsøger at konvertere ampere til kilowatt-timer for en elektronisk anordning, ser på enheden eller for et mærke på ledningen. Mange apparater liste deres strømforbrug i watt, men nogle liste ampere.

•Figure ud af spænding til dit land. Forskellige dele af verden har forskellige standarder for spænding; i Nordamerika, elektricitet er 120 V, men i de fleste andre lande er det 220-240 V.

•Multiply ampere ved volt at finde watt. Divider dette tal med 1000 at finde kilowatt. For eksempel, ville et apparat, der bruger 12 ampere og kører på nordamerikanske elektricitet bruge 1440 watt eller 1,44 kilowatt.

•Multiply kW med antallet af timer, der bruges til at finde kilowatt-timer. Hvis du brugte eksempel apparat i trin 3 til 20 timer i døgnet, ville du bruge 28,8 kilowatt-timer.

Tips & advarsler

  • Multiplicere kilowatt-timer med prisen på elektricitet pr. kilowatt-time at finde ud af din omtrentlige elregning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com