Sådan konverteres Duplex loftsrum til værelse

May 25

Sådan konverteres Duplex loftsrum til værelse

Konvertere loftsrum rum i en duplex kan give en ekstra soveværelse og bad eller en lille familie værelse. Højden af tagets top vil afgøre, om bygning i loftet vil være det værd. Høj, skrå lofter give muligheder for at installere ovenlys eller give en illusion af mere plads. Du bliver nødt til at tale med den familie eller enkelte bor næste dør til at finde ud af nogen klager, de måtte have. For eksempel, hvis du skal hammer og søm under en nabos sleep-tid, forsøge at komme op med en bedre plan, der vil arbejde for alle parter.

Instruktioner

•Measure den plads, du vil konvertere til et levende område. Designe plads på papir og forsøge at medtage et badeværelse, så familiemedlemmer ikke vil have at gå nedenunder. Find ud fra lokale myndigheder, hvis der er begrænsninger på bygning eller nogen særlig bygningsreglementer. Snak med naboer og forklare projektet. Tilbud om at arbejde omkring deres søvn skemaer til at bygge uden at forstyrre dem. Få byggetilladelse og hyre en ekspert tømrer til at hjælpe.

•Ansigt over design plan med en tømrer til at regne ud hvor hen til opbygge loftsrum trin. Konstruere en trappe mindst 42 inches lang ind i loftet området, hvis det er muligt. Dette vil gøre det lettere at tage plader af gips og tømmer i loftet. Trække på hjælp fra en elektriker til at gennemgå hvordan at omdirigere ledninger og placere nye outlet kasser og lys armaturer. Spørg en blikkenslager til at hjælpe forbinde VVS linjer og afløb til eksisterende VVS. Hvis det er muligt, bygge badeværelset over badeværelse nedenfor og køre rørene op ad væggen.

•Build af træ rammer for de levende område. Design vægge til at omfatte områder under tagskægget til opbevaring. Omfatte et skab plads til de nye rum. Før du installerer drywall, har elektriker køre alle ledninger og boliger for stikkontakter og lamper. Isolere udvendige vægge af hæftning roll-type glasfiber isolering mellem træ studs. Vurdere, hvilken type adgang du har plads i loftet til at beslutte den bedste måde at isolere loftet. For eksempel, er en mulighed at korte kanter af roll-type isolering til loft rammer før du søm op gips plader.

•Installer drywall for hele rummet og finish gipsvæg med med fælles sammensatte. Sand og forberede maleri. Har elektriker tilslutte outlet kasser og belysningsarmaturer. Male væggene med halvblank maling. Installere træ trim og kroneformen. Hænge closet døre og installere bad forfængelighed vask. Sæde toiletstol og caulk alle badeværelse områder.

•Nail ned partikel bord subflooring og installere trægulv eller fliser. Skære baseboard materialer til alle dele af området og male baseboards, før du installerer dem. Placer baseboard materialer inde i skabet områder samt. Udbudt reoler og skabe indbygget opbevaringsenheder.

Tips & advarsler

  • Isolere vægge, der støder op til din nabo duplex i dobbelt isolering eller lydisolerede materialer. Placer to tykkelser af drywall på den fælles væg side til at oprette en firewall. Overveje at sætte en dormer i området, da de fleste bygningsreglementer kræver et vindue på loftet for brandtrappe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com