Sådan konverteres elektricitet i en gamle hjem

November 2

Sådan konverteres elektricitet i en gamle hjem

Ældre huse har elektriske ledninger, der kan være usikre og energi ineffektive. El har ikke ændret sig, siden det blev udnyttet af Thomas Edison. Men den gamle stil "knop og tube" ledninger skal konverteres til moderne ROMEX elektrisk kabel at forhindre shorts og forhindre ledninger fejl, der er forårsaget af kredsløb overophedning når moderne apparater og elektronik er tilsluttet.

Instruktioner

Indvendige ledninger konvertering

•Shut slukke for strømmen til hjem på den eksisterende breaker box / lunte panel. Før du forsøger noget elektrisk arbejde i et hjem, bør de eksisterende magt afbrydes ved kilden.

•Starting med stueetagen, identificere hver switch, duplex beholderen og lys kredsløb. Trække et kort på en tablet, der repræsenterer hvert kredsløb. Installatører for knop og tube ledninger ikke altid følger et forudsigeligt mønster, når du kører deres ledninger næsten et århundrede siden. At kende omfanget af dit arbejde, før at trække nye ledninger og kredsløb er meget hjælpsom.

•Tag en beholder på et tidspunkt, og erstatte den enkelt strenget ledninger med moderne elektriske kabel. Følg elektriske kode for at bestemme, hvilke måler wire bruges for hvert kredsløb. Generelt, indre lys og let brugt stik i soveværelser brug 14-2, og kredsløb med mere end ét lys, eller mere end én beholder den samme kredsløb bruger den tungere 12-2 gauge ledninger. Følg og fjern den eksisterende ledningsføring hele vejen tilbage til panelet fuse, og trække nye ROMEX i stedet.

•Installer en ny elektrisk boks ind i væggen for beholderen, og derefter montere den nye duplex stik i boksen ved at forbinde den hvide ledning til sølv skruen, den sorte ledning til guld skruen og den uisolerede jordledningen til grønne skruen.

•Gentag denne proces for hver stik, Skift og lys armatur i stueetagen, og derefter gentage processen for de øverste etager, hvis det er relevant.

Elektriske Panel konvertering

•Return til kælderen at fuldføre konverteringen efter alle ledningerne køres til de nye placeringer. Kalde den elektriske selskab for at komme til dit hjem og fjerne den elektriske meter fra uden for hjemmet. Dette vil afbryde magt til panelet eksisterende fuse, så det kan blive konverteret til et nyt breaker panel.

•Tag panelet eksisterende fuse. Installere den nye breaker panel på samme sted, og forbinde de ledninger, der kommer hjem fra udendørs elektrisk måleren først. De hvide ledninger er tilsluttet den varme (eller positive) side af kredsløb i panelet breaker. De sorte ledninger er tilsluttet grundstødning lugs i panelet, og jordledningen er også forbundet med jordforbindelse lug.

•Tilslut hver af de nye kredsløb i hjemmet til passende størrelse breaker. Den sorte negative ledning er tilsluttet grundstødning lug, sammen med alle de nøgne grundstødning dirigent. De hvide dirigenter er hver tilsluttet en breaker, og breaker snaps til panelet breaker.

•Hav elektrisk måleren geninstalleret, og derefter tænde den vigtigste breaker af panelet. Flip de enkelte kredsløb på en ad gangen, og check kredsløb for at sikre lys og stik fungerer korrekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com