Sådan konverteres en Attic plads i stalde

June 15

Sådan konverteres en Attic plads i stalde

Loftet i dit hjem kan ikke i øjeblikket tilbyder de største betingelser for stalde, men med nogle tid, penge og konstruktion arbejde, kan du konvertere den rigtige type af loftsrum rum til en nyttig værelse. Du kan overveje at bruge loftsrum rum som et hjemmekontor, en ekstra soveværelse eller bare en stille stue. Der er flere faktorer at tage i betragtning før du starter denne type projekt, den første er lokale statslige regler.

Instruktioner

•Kontrollér med den lokale regeringskontor med ansvar for opbygning af koder og renovering og ombygninger projekter. Lær om alle gældende bestemmelser for at være sikker på du følge dem alle. For eksempel kan der være et minimum loft højde krav og særlige regler om brandsikkerhed og nødudgange.

•Find ud af, om du er forpligtet til at ansøge om en lokal bygning tillader. Dette involverer typisk udfylder en formular og betaling af et gebyr for tilladelse. Vente at modtage byggetilladelsen, før du begynder at arbejde på konvertering af din plads.

•Applicer for eventuelle andre tilladelser, der er relevante for projektet loftsrum konvertering. Dette kræver muligvis consulting med en remodeling selskabet at lære om den ekstra elektriske ledninger, VVS armaturer eller andre tilføjelser, du skal bruge. Separate tilladelser kan være påkrævet til hver type af byggeri.

•Kontakt med en bygningsingeniør. Dette er nødvendigt, når styrke gulvet i dit loftsrum rum at konvertere det til beboelse. Støtte til blot et loft er væsentligt anderledes end støtte til gulvbelægning, mennesker og møbler. En bygningsingeniør kan også hjælpe med at fjerne tværbjælkerne og tag understøtter for at opfylde minimumsforskrifterne for loftshøjde.

•Få hjælp fra et hjem remodellering virksomhed, medmindre du er en ekspert i hjemmet byggeri. Konvertere et loftsrum rum i apteringen sandsynligvis vil være et større byggeprojekt, der vil indebære isolering af vægge og loft, omflytning taget understøtter, tilføjer windows, omstrukturering gulvet og bygge trappen til loftet. Få citater fra nogle remodeling selskaber, så du kan vælge en, der tilbyder den bedste pris og tidsrammen for projektet.

Tips & advarsler

  • At få de nødvendige tilladelser kan kræve inspektion af strukturen af en embedsmand. Hvis dette er tilfældet, skal du sørge for at planlægge inspektionen og gennemføre inspektørens anbefalinger, før du begynder at konvertere dit loftsrum rum.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com