Sådan konverteres en Attic soveværelse

July 25

Sådan konverteres en Attic soveværelse

Du kan spare penge på et soveværelse tilsætning ved hjælp af loftsrum rum. Fordi de tag, vægge og gulv bjælker er på plads, skærer dette udgifter på byggematerialer. Tilføjelse af udvendige vinduer eller kviste kan øge dit budget, men en velplanlagt soveværelse tilføjelsen vil øge værdi til dit hjem. Fordi en kvist er noget fjernet fra huset, er en ombygget kvist rum, som en teenager eller college studerende ville nyde.

Instruktioner

•Sketch alle rum du vil bruge til et soveværelse. Udpege skabsplads og stikkontakter. Omfatter soveværelse vinduer eller designe kviste skal bygges. Planlæg at bygge trappen fra gulvet nedenfor, der mindst 4 fod bred som en rummelige trappeopgange skaber plads til at bringe byggematerialer og møbler til soveværelset. Tjekke med de lokale myndigheder at få byggetilladelse og en liste over regler, før du begynder at bygge.

•Tag ledninger, der løber gennem eller hen over gulvet bjælker i soveværelse. Omdirigere denne ledninger til at køre på de uden for bymuren soveværelse plads eller i loft områder. Ramme soveværelse rummet med 2-af 4-tommer tømmer. Placer lodret studs hver 18 inches. Isolere alle vægge og loft områder. Installere sub gulv. Leje en ekspert tømrer eller builder til at oprette en eller flere ydre eller dormer vinduer.

•Installer stikkontakter, boliger til lamper og isolering. Næste, drywall rummet og dets loft. Ramme væggene i området trappe og installere drywall i dette område. Færdig med gips overflader med fælles sammensatte. Ramme skabsplads og finish med gips. Hænge closet døre og udvendige døren til soveværelset. Installere kroneformen langs omkredsen loftet.

•Paint drywall områder i soveværelset med flade eller semi-gloss male. Male alle træ trim, dør beklædninger og kroneformen med halvblank eller blank maling. Tilslut alle stikkontakter og lamper til ledninger.

•Installer trægulv eller fliser i soveværelse. Slut den trappe, der fører fra en anden etage og installere en robust Håndliste. Installere baseboard materialer omkring alle gulvarealer, herunder indvendige rum af skabet. Maling eller pletten baseboard sektioner, før du lægger dem på plads.

Tips & advarsler

  • Bruge skrå loft rum i en kvist til at udvide gulvplads i et soveværelse. Snævre rum, der ikke vil tillade overhead rum eller elbow room kan fungere godt som lagerområder.
  • Fix alle tag områder i dormer områder, der har brug for reparationer. Det er dyrt at gå tilbage senere for at løse et utæt tag eller reparere lofter påvirkes af fugtproblemer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com