Sådan konverteres en Cargo Trailer til en koncession Trailer

July 8

Konvertere en cargo trailer, ofte kaldet en kasse trailer, ind i en koncession trailer indebærer dybest set konvertere det til et mobilt køkken. Den mest almindelige indrømmelse trailer kræver elektriske ledninger, samt VVS installation til en vask. Tom cargo trailer kan også ændres til at omfatte mindst ét vindue. Paneler kan være oprettet for at danne en markise over en krydderi del af traileren. Koncession trailere har typisk en bageplade eller bærbare gas propan brændeovne.

Instruktioner

Sådan konverteres en Cargo Trailer til en koncession Trailer

•Measure cargo trailer til at sikre, at det vil imødekomme dine behov for en koncession trailer. Du vil ønsker en arbejdsgruppe håndvask med varmt og koldt vand samt en forberedelse tabel med et skærebræt. De fleste næringsmidler vil kræve påhængskøretøj skal være forsynet med passende køle rum til at gemme friske fødevarer.

•Opret en blåstempling af trailer layout ved hjælp af computersoftware eller kvadreret papir og blyant. Du skal have nøjagtige målinger for udstyr placering, ledninger og VVS.

•Dit plan skal skitsere parametre dine behov for forfilmen koncession målt mod parametrene af cargo trailer, som du håber at konvertere.

•Purchase en grill til madlavning og en drik maker. Du vil også ønsker at købe en lille vask. Der er mange tilgængelige designet til fritidskøretøjer, der ville passe ind i en koncession trailer. Vasken vil kræve installation af VVS for studsene og et dræn. Vasken afløb kan tilsluttes til en stor Spildbakken i slutningen af afløbsrør.

•Du skal installere mindst én stor, screenede servicevinduet for food service. Et ventilationssystem skal installeres lige over vinduet. Typiske vinduer er lavet af skydedøre glas eller træskodder.

•Test din koncession trailer for at sikre det ikke vippe eller blive ustabilt, når maskinen er placeret på gulvet eller du er til fods fra den ene ende til den anden. Udstyr installeret bør forblive stabil, når traileren er flyttet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com