Sådan konverteres en Carport i en Garage & Office

March 27

En carport er en enkel åben struktur design til at beskytte en bil fra elementerne, men det kan konverteres til en fuld fledge garage og kontor i kort tid. Taget af en carport struktur er normalt af god kvalitet og konverteringen kræver kun et par skridt. Dog skal du være sikker på at bygge det til din lokale kode for at være forsikret. Tjekke med din lokale bygning myndighed som du også kan have en tilladelse.

Instruktioner

•Poor et beton gulv oven på skrap bestyrelsen isolering. Du kan enten hælde beton på jorden eller grave for at have carport niveau med jorden. Grave 6 inches er normalt den bedste løsning som bil havne har normalt et lavt til loftet. Men for større carporte hvor loftet er 8 fod eller højere. Mens du kan hælde beton på base jord, vil ved hjælp af isolering være gavnlig i et kontor.

•Frame på indersiden af carport med 2 af 4s på 16 eller 24 inches på center afhængigt af din lokale bygning kode. Du skal ramme tag med træ, fordi metalramme af carport ikke ville støtte drywall. Bruge OSB plader til at vedlægge carport og dække det med sidespor af dit valg.

•Kontrollér en plan for opstillingen af garagen så forretninger er i det rigtige sted og du behøver ikke at ty til udvidelse ledninger for at have det ønskede layout.

Installere alle de elektriske stikkontakter og lys. En carport er usandsynligt, at have nogen elektricitet, men en garage og kontor har brug for det. Check med din indboforsikring til at se, hvis en certificeret elektriker skal gøre jobbet eller blot inspicere det.

•Installer isolering og gips. Installere isolering først forlader et mellemrum mellem tag og isolering for luftcirkulation. Hvis du vil bruge blæst i cellulose isolering kan du først installere drywall istedet for benytter netting. Check din lokale kode for den anbefalede mængde af isolering for dit område. Når du installerer drywall ensartet BauGB kræver at du bruger én skrue hver 12 inches på hver stud og seks skruer på toppen og bunden af arket i alt 43 skruer. Mens du kan få ved at bruge mindre til væg, skulle loft gips være sikret med dette beløb af skruer.

•Finish inde i garagen eller office mudding drywall, maleri, du installerer stikkontakt covers og dækker gulvet. Når mudding, være sikker på at kun dækker 1/4 tommer ad gangen for at undgå, at mudderet knæk. Hvis flere er nødvendig, skal for eksempel mellem ark af drywall, du mudder i lag. Efter mudding, sand mudder for at have en glat væg. For en dobbelt rum kontoret/garage kan du lade betonen nøgne eller brug en epoxy finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com