Sådan konverteres en dæk til vinterhave

March 23

Sådan konverteres en dæk til vinterhave

Et dæk udvider den levende rum i dit hjem i udendørs, men hvis du bor i en region, der ikke oplever når vejret er varmt året rundt, du sandsynligvis kun nyde plads del af året. Hvis du ønsker at nyde denne udendørs rum regelmæssigt, gøre det til en vinterhave. Tilsætning af windowed vægge og loft vil tillade dig at opleve en udendørs-lignende atmosfære i et klima-kontrollerede miljø.

Instruktioner

•Kontrollér bygningen koder i dit område og få ordentlig tillader for at konvertere dækket i en lukket struktur. Forskellige steder har forskellige koder og tilladelser, og du bliver nødt til at indhente sådanne oplysninger for at opbygge en struktur, der sikkert og lovligt.

•Opret vægge i rummet. Skabe rammer for væggene med two-by-fours. Tilføj elektriske ledninger til plads til belysning og stikkontakter. Installere isolering, krydsfiner og sheetrock på den nederste del af væggene. Installere dobbelt-paned vinduer på den øverste halvdel af væggene.

•Dæk dæksareal med et loft, der skråner væk fra huset. Brug two-by-fours at ramme ud af loftet og dække rammen med krydsfiner og imprægnering isolering. Installere nogen permanent belysning og ledninger. Dækker den udvendige del af loftet med helvedesild og dække indvendigt portion med sheetrock. Dække de udvendige vægge med sidespor, der passer ydersiden af dit hjem - vinyl sidespor, mursten eller træ helvedesild, f.eks.

•Installer Gulvbelægning i rummet. Isolere de eksisterende gulve og dække dem med krydsfiner oprette undergulve. Dække krydsfiner med en gulvbelægning materiale efter eget valg - laminat eller tæppe, f.eks.

•Furnish og dekorere rummet passer til din smag. Bringe i sofaer, stole og borde. Hæng gardiner på vinduerne. Bringe samleobjekter og fotografier til at tilføje personlige præg til vinterhaven.

Tips & advarsler

  • Hyre professionelle entreprenører til at fuldføre alle opgaver, at du ikke føler tillid til at færdiggøre dig selv for at sikre nøjagtighed og sikkerhed.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com