Sådan konverteres en Dropside krybbe til et lille barn seng

February 2

Sådan konverteres en Dropside krybbe til et lille barn seng

Forældre købe konvertible Børnesenge, fordi de kan vokse med barnet. Når barnet er klar til at flytte ud af hans krybbe, kan sengen konverterer til et lille barn seng og derefter til en fuld seng senere. Dropside Krybber er et valg for konvertible senge; den side, der falder ned kan simpelthen blive fjernet, når det er tid at konvertere krybbe. Tage sikkerhedsforanstaltninger, selv om, når du skifter til buksetrold bed, som ikke alle dropside Krybber er stadig betragtes som sikre.

Instruktioner

•Indstil at din dropside krybbe ikke er blevet tilbagekaldt. I 2010 forbød Consumer Product Safety Commission fremstilling, salg og videresalg af dropside vugger. Dog er ikke alle dropside krybber blevet tilbagekaldt. Kontakt CPSC for at afgøre, om din krybbe er på listen over tilbagekaldelse.

•Tag madras fra barnesengen.

•Juster metal ramme under madrassen, så at det er på det laveste niveau. Forskellige modeller varierer på specifikke justeringer, men du vil sandsynligvis bruge en skruenøgle til at fjerne skruerne forbinder metalramme under madrassen.

•Fjern siden af barnesengen, der har dropside. Skru de fire korte bolte, der holder dropside til resten af krybbe med din skruetrækker. Undgå at bruge elværktøj med krybbe, da dette kan beskadige træet. Hvis din model er en dekorativ center under panelet dropside, fjerne, samt ved at skrue skruerne. Tjek din producentens anvisninger til at bestemme, hvor dine særlige krybbe dropside skruer er.

•Indstil hvis du har brug for et lille barn seng konvertering jernbane kit. Mange dropside konvertible vugger forlader blot rummet hvor dropside var Tom at tillade barnet at komme ind og ud nemt. Denne stil ligner også en voksen seng. Hvis du er nervøs for at barnet rullende ud, kan du købe en seng jernbane eller en specialdesignet konvertible krybbe jernbane, der vil skrue til sengens side. Installere en jernbane vil give det udseende af et lille barn seng uden prisen på en helt ny seng.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com