Sådan konverteres en fordampning køler til Solar

July 22

Sådan konverteres en fordampning køler til Solar

En fordampning køler er en ideel hjem-køling udstyr til levende rum placeret i varme, tørre klima med lav luftfugtighed. Det virker ved at trække varm luft udefra og passerer puder vædet med vand. En Blæsermotor derefter dirigerer den afkølede, våde luft ind i beboelsesrum. Opsætningen er billigere i drift end typiske luftkonditioneringsanlæg. Det er muligt at konvertere en fordampning køler for at køre ud af solenergi og være fuldstændig selvforsynende.

Instruktioner

•Anvend en gammel fordampning køler, helst en, der er i god stand.

•Fjern den eksisterende pumpe og motor. Køligere puder, vand trug, svømmerventil, vand distribution system og egern bur kan alle blive integreret i den nye solar skematisk.

•Purchase en 12-volt elbil radiator fan fra en lokale auto dele butik og en 12-volt lænsepumpe fra en lokal isenkræmmer. Det kan være billigere at købe disse dele via internettet.

•Calculate amp-pull af disse dele, og sørg for at du har en sol-panel, der kan håndtere den samlede belastning. På full tilt, vil blæseren trække 5,5 ampere, mens pumpen vil trække ca 1,5 ampere på 12 volt. En 100-watt solar panel vil beskæftige sig med denne form for belastning komfortabelt.

•Tag forsiden i køler og mount fan i dækslet. Du kan have til at skære huller i den eksisterende boliger til at passe fan. Sørg for at du hook op blæseren, så at det blæser luft i den rigtige retning.

Uddelingen fan med passende skruer og beslag. Ombygning dækslet tilbage på de vigtigste boliger, og tilsluttes det eksisterende kontrolelement til skifte ledninger.

•Sæt lænsepumpe i truget vand tilsluttes eksisterende vand distributionssystem og hook op ledninger til skifte kontrol.

•Køre den negative og positive ledninger ned fra din solar panel. For at gøre din opgave lettere, Find din panel tæt på køleren og brug flex slange til at huse ledningsnet. Køre negative wiren gennem en ubestridt før tilslutning til fan og pumpe. Tilslut den positive ledninger til de eksisterende parametre, der styrer både fan og pumpe.

Tips & advarsler

  • Når opererer en solar fordampning køler, det er bedst at lukke alle vinduer i boligen med undtagelse af en, der er længst væk, som bør stå lidt åbne, så luften for at afslutte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com