Sådan konverteres en forsænket lys til et vedhæng

December 26

Sådan konverteres en forsænket lys til et vedhæng

Et stærkt salgsargument af vedhæng lys er de kan hænge fra loftet til forbrugerens ønskede længde. Mennesker, der erstatter forsænket lys ofte vælge pendel lamper på grund af det oplyste område, de producerer. Når du vælger vedhæng lys armatur, være meget opmærksom på størrelse med dækplade til at være sikker på det vil dække hullet skåret i loftet for at installere den forsænket lys. At vælge en med en lille dækplade kræver reparation gips loft før du installerer den nye pendel. Sørg for der er ingen by koder kræver en autoriseret elektriker til at udføre konverteringen, før du begynder.

Instruktioner

•Drej off den breaker, der styrer elektricitet til forsænket lys. Sted trappestige under den lampen. Fjerne glas eller plastik plade dækker pære og fjerne den. Hvis forsænket armaturet bruger halogenpærer, slukke armaturet og lad pære køle eller bære handsker for at beskytte fingrene.

•Fjern den plade, der dækker de elektriske forbindelser med en Phillips-head skruetrækker. Udpakning af elektrisk tape og twist wiren nødder mod uret for at fjerne dem.

•Back ud de skruer, der holder lampen i sted, ved hjælp af skruetrækker, og fjern armaturet i hullet i loftet. Dette kan kræve klatring i loftet til at fjerne et beslag, der sikrer armaturet til loftet bjælker.

•Punch en af stikkene på samledåsen og slip ledning fra loftet gennem hullet. Installere samledåsen ifølge producentens anvisninger.

•Strip ender af ledninger på vedhæng lys med wire strippere at eksponere omkring ½ tomme af wiren. Indsæt enderne af de sorte ledninger i en wire møtrikken og drej den med uret. Wrap i forbindelse med et lag af elektrisk tape. Gentag dette trin med de resterende ledninger.

•Installer vedhæng lys armatur til samledåsen ifølge producentens anvisninger. Når lyset er sikker, tænde breaker tilbage.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com