Sådan konverteres en Gas lys armatur til elektrisk

July 23

Sådan konverteres en Gas lys armatur til elektrisk

Ældre huse er propfyldt med stil og charme, men også ofte udstyret med forældet teknologi. En sådan instans kan være belysning. Før den udbredte brug af elektricitet brugte nogle hjem gas til magten deres lamper. Konvertere en gas lys armatur til en elektrisk armatur kan hjælpe modernisere dit hjem og forbedre belysningen. Før du konverterer armaturet, indgå aftale med en professionel til at afbryde gas linje fra outlet rør og hætte i røret for at forhindre en gas lækage.

Instruktioner

•Fjern den gamle lampen fra væggen eller loftet ved hjælp af en skruetrækker.

•Disassemble armatur i dets enkelte komponenter. Dette gør det lettere at rengøre armaturet og installere ledninger. Etiket stykker af armaturet, og optage den rækkefølge, hvori du har fjernet dem, for at gøre montering nemmere.

•Rengør armaturet, ved hjælp af den metode, der er relevante for det materiale, der anvendes til at konstruere armaturet. Fjerne hvilken som helst maling, der sprøjtede op på armaturet i år med paint remover.

•Tag gasbrændere fra Armaturet er lamper.

•Rengør gas linjer inde i de forskellige dele af armaturet med trykluft. Dette skaber mere plads til ledninger.

Låse gas ventiler på armaturet ved at anvende en epoxy ventil til at holde det fra at flytte. Dette forhindrer ventilen fra at dreje og skære de elektriske ledninger.

•Strip omkring 1/2 tommer af isolering fra slutningen af en 18-gauge wire. Vedhæfte den "hot" wire messing skrue på sokkel af indpakning det omkring skruen og stramme det. Gentag dette med den neutrale wire, vedhæfter det til sølv skruen på sokkel. Den varme ledning er en solid farve og føles glat at røre ved, mens den neutrale wire har et mønster, der er trykt på isolering og føles ru at røre ved.

•Skub anden enden af wiren gennem arm af lampen indtil det fremgår af anden enden. Hvis du ikke kan passe ledningen gennem tubelike armaturet, prøv at gnide isolering med tørre sæbe som smøremiddel. Hvis hullet er for lille til wire, køre det på ydersiden af armen hvor det ikke vil være klart synlig, som den øverste kant af armen på en loftlampe. Påhæftes enden af armaturet stikket boliger. Installere ledninger og stik til andre våben.

•Reassemble armaturet, vende den proces, du brugte til at demontere den.

•Test armaturet, der strækker sig fra væg eller loft med en spænding tester elektrisk kabel. Mens kablet på en ny elektrisk kredsløb ikke bør være kablet ind i de vigtigste kassen indtil slutningen af projektet, kan kontrollere kredsløbet for at være sikker redde dit liv. Slukke for eksisterende elektriske strøm på boksen breaker, før du fortsætter.

•Tilslut den sort, hot wire til de varme ledninger fra armaturet ved at dreje dem sammen med en plastik twist hætte. Gentag dette ved at dreje den hvide, neutrale ledning til den neutrale ledninger fra armaturet med et twist hætte.

•REINSTALL armatur på væg eller loft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com