Sådan konverteres en håndholdt bruser til en Overhead bruser

May 23

Sådan konverteres en håndholdt bruser til en Overhead bruser

Hvilende i en mount på bruseren arm, tilsluttes en håndholdt brusehoved vandforsyningen med en lang slange, der tillader brugere at fjerne hovedet fra holderen og hold det, lede vandet flyde mere effektivt. Håndholdte hoveder er nyttige for mennesker med handicap eller simpelthen at personificere en bruser. De er nemme at fjerne og udskifte med en traditionel overhead bruseren.

Instruktioner

•Løsn bruserslange fra mount på bruseren arm for at afbryde den håndholdte brusehovedet. Skru holderen fra bruseren arm, dreje mod uret. Hvis mount er for stram til at fjerne ved håndkraft, Pak det ind i en klud og bruge en skruenøgle.

•Løsn bruseren arm fra væggen. Bruge rag og skruenøgle hvis du ikke løsne det i hånden. Fjerne monteringspladen og enhver pakninger under pladen.

•Vælg en ny brusebad arm, der er passende for overhead brusehoved du installerer. Hvis bruseren er 7 inches i diameter eller mindre, er enhver brusearm passende. For større hoveder, Vælg en arm at vinkler op i stedet for ned.

•Installer nye brusebad arm ifølge producentens anvisninger. Dette vil normalt indebære skruning bruseren arm i vandforsyning rør indtil den er stram, så threading monteringspladen over armen. Nogle brusebad arme kræver monteringspladen er i position før du skrue på bruseren arm. Drej helt uret at stramme.

•Sno gevindende af brusearm i Teflon tape. Skru den overhead brusehovedet ind i slutningen af brusearm, over Teflon tape.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com