Sådan konverteres en håndværker våd/tør Vac

March 25

En Sears Craftsman våd/tør vac kaldes også af det generiske navn på en håndværker shop vac. Disse håndværker våd/tør støvsugere bruger både skum og patron filtre samt papir filter dækker. Dette gør dem alsidig nok til at afhente tørt snavs og andet snavs, men de kan konverteres nemt for at afhente stående vand også. For at konvertere en håndværker våd/tør vac, filtrene, selv skal ændres fra tørt pick-up-tilstand til en vådopsamling tilstand, og hvis en ordentlig konvertering ikke er gjort, shop-vac vil blive ødelagt.

Instruktioner

Konvertering til tørre Pick-up

•Åbn håndværker våd/tør vac ved at trække fanerne vedhæftet fil fra vakuum tank. Dette vil adskille den øvre motorhuset fra den lavere tank. Træk motorhuset op og væk, derefter sætte det på et bord.

•Sæt en Sears Craftsman papirfilter over filteret skum. Skum filter vil blive placeret på motorhuset enhed, og papir filteret skal foldes op og over filteret skum. Når filteret papir fuldstændig dækker filteret skum, skub en lukket fastgørelse ring over papirfilter til at fastgøre den til skum-filter. En vedhæftet fil ring vil komme med din håndværker shop vac, og de er også inkluderet i hver pakke af udskiftning papir filtre.

•Sæt den motorhuset enhed tilbage på den lavere tank, sikre dem sammen med fanerne vedhæftet fil, og konverteringen er færdig til at afhente tørt snavs og debris.

Konvertering til vådopsamling

•Åbn håndværker våd/tør vac ved at trække fanerne vedhæftet fil fra vakuum tank. Dette vil adskille den øvre motorhuset fra den lavere tank. Træk motorhuset op og væk, derefter sætte det på et bord.

•Tag papir vedhæftet fil ring ved at skubbe det ned den filter af papir og derefter trække filteret papiret ud filteret skum.

•Udskift motorhuset bakke på den lavere tank og Fastgør det med to vedhæftede faner. Håndværker wet/dry vac er nu konverteret til våd brug og vil afhente udslip, vandpytter eller puljer uden skader på shop-vac selv.

Tips & advarsler

  • Valgfri patron filtre kan også bruges, og de behøver ikke at være ændret til enten våd eller tør sugning. Ingen konvertering er nødvendig, når du bruger en patron filter, og de er tilgængelige på enhver Sears butik eller online.
  • Altid trække din håndværker våd/tør vac før filter ændre finder sted.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com