Sådan konverteres en hems

December 2

Sådan konverteres en hems

Din familie voksende hurtigt og starteren hjem du har boet i alle disse år løbe tør for plads. Det er tid til at beslutte, om du har brug at udvide eller simpelthen sætte huset på markedet og flytte til et større sted. Men din familie elsker dette hus og ingen ønsker at forlade. Desuden, det er i nærheden af alle de rigtige attraktioner og har en fremragende skolesystem. Derfor, da flytte ikke er en mulighed, kan du overveje at konvertere at gamle ubrugte loft til en ekstra soveværelse, badeværelse eller opbevaring plads for at opfylde dine umiddelbare behov. (Definition - et loft er den øverste historie eller loft rum placeret direkte under tag i et hus eller lejlighed). Renovering på denne måde vil spare penge og eliminere en masse stress og bekymring, mens på samme tid, giver den nødvendige ekstra plads du leder efter.

Instruktioner

•Indstil dit kort- og langsigtede behov er og hvad den ekstra plads bruges til. Nedskriv dine tanker og ideer.

•Leaf gennem blade og se nogle af tv viser på hjem forbedring for at få mere indsigt på processen med loft renovering. Overvej dine muligheder, som om du ønsker at tackle projektet selv eller hyre en erfaren entreprenør til at gøre det for dig. Hvis du er ny til renovering proces, kan du overveje den sidstnævnte for at undgå kostbare fejl i det lange løb.

•Søge vejledning fra flere veletablerede og dygtige entreprenører, der specialiserer sig i loft konverteringer, såsom hjem bygherrer, landmålere og/eller arkitekter. Få dem til at se på dit hjem, tage nogle målinger og afgøre hvorvidt dit hjem opfylder de nødvendige ordinance krav før du starter projektet. Vær sikker på at udtrykke, hvad dine mål er på plads og søger deres råd om hvordan renovering ville være mest gavnligt.

•Sæt dem afslappet ned og finde ud af præcis hvor mange penge vil du kunne bruge på projektet. Få alle dine regninger sammen, skrive ned dine månedlige udgifter og træffe beslutning om et budget for jobbet. Tage hensyn til udgifter til udstyr og arbejdskraft, samt hvor lang tid tager processen. Når projektet er undervejs, stå fast om opholder sig inden for grænserne af din forudbestemt budget.

Dyrknings flere selskaber, hvis du beslutter at bruge en entreprenør, og få referencer fra deres kunder, før du fortsætter. Udforske deres resultater og finde ud af, om der har været klager indgives mod dem i fortiden og for nylig. Få skrevet skøn fra hver entreprenør og beslutte, hvilken en er bedst for dig. Sørg for at stille spørgsmål og sikre, at de er grundigt og fuldstændigt svar.

•Brug et målebånd og bestemme loftshøjden. Sørg for at dit loft opfylder passende højde krav i overensstemmelse med lokale bygningsreglementer og forordninger. Holde i betragtning, at jo stejlere hældningen på dit tag, mere passende vil det være for konverteringen.

•Få nødvendige arkitekten planer udarbejdes og sende dem til de lokale myndigheder, sammen med alle bygning og brand forordning planer for at sikre, at dit hjem opfylder relevante sikkerhedskrav, belysning, isolering og brand standarder. Afhængigt af din landestandard tager processen typisk omkring tre til fire måneder.

•Få begyndte på projektet, når du får clearance fra din lokale bygning myndighed. Informere dine naboer, slægtninge og venner af hvad er ved at ske, og hvis du gør det selv, gå videre og købe din første parti af udstyr. Hvis at færdiggøre projektet selv, skal du følge trin 9 til 12.

•Sæt op stærk, robust stilladser at støtte arbejdstagere, møbler og udstyr. Sørg for at tilføje stål bjælker til tag, da dette vil være din første indførselsstedet struktur og de eksisterende bjælker er ikke stærk nok.

•Tilføj velux eller dormer windows og indramning til din hofte til gavl eller mansard extensions. Typen af vinduet skal du afhænger dit tag stil.

•Begin arbejder på indvendige og sætte op indersiden vægge om halvvejs gennem projektet. Åbne struktur til at få adgang til resten af huset og fuldføre alle VVS, elektrisk og gips arbejde når væggene er på plads. Mens du gør dette, gå videre og bygge den fast trappe.

•Tilføj efterbehandling rører såsom reoler, møbler og dekorative elementer.

Tips & advarsler

  • Være realistiske omkring hvor længe projektet vil tage. Ikke haste igennem den. Afhængigt af kompleksiteten af din loft konvertering, bør processen tager omkring fire til otte uger for færdiggørelse. Det vil tage længere tid, hvis du løber ind i problemer eller forsinkelser.
  • Beslutte tidligt om hvor mange penge du har råd til at bruge på projektet og holde sig til dit budget som arbejdet begynder.
  • Ikke haste igennem processen. Tage din tid, foretage den nødvendige forskning, få vejledning fra erfarne entreprenører og sørg for at du opfylder alle lokale bygningsreglementer og regler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com