Sådan konverteres en krybekælder i en Split niveau

December 17

Sådan konverteres en krybekælder i en Split niveau

Lille, rum-spilde gennemsøgning mellemrum kan findes i to former for split niveau boliger: den side split niveau enhed (hvor split-niveau kan ses fra forfra i hjemmet); eller 3 - til 4-niveau enhed som et rækkehus. Kælderen gennemsøgning mellemrum findes i andre typer af boliger og er ikke vanskeligt at konvertere til nyttige rum, især hvis stand-up værelse er tilføjet. Det er kun i Splits side og multi-level Rækkehuset hvor krybekælder er lille nok til at udgøre en udfordring og løse her.

Instruktioner

•Measure krybekælder for længde, bredde, dybde og højde. Bemærk rør og kanaler, der er til stede, måle deres omkredse/dimensioner, identificere deres type og konstatere, om de er isoleret eller ej. Selvom professionelt konverteret, skal ejerne være opmærksom på de projektparametre.

•Få omkostninger skøn og køreplaner, med følgende specificerede: luft forsegling af alle elektrisk, VVS, og gaffatape Gennemføringer / ventilationskanaler; effektiv sortering og dræning i krybekælder området at holde snavs og regn vand væk; en flerstrenget plast dampspærre, der ender på eller op ad væggen; dampspærre skal være yderligere forseglet med mastik tape, caulk, strimler og hætter til at sikre en stram pasform. Bruge glasfiber, som en anden populær isolering alternativ, som er energieffektive, lavet af sand og genanvendt glas, brandsikker og uorganiske. Komplet liste med en installeret affugter og 5 - 50 års garanti på alt arbejde.

•Convert den isolerede krybekælder af en side split niveau i et spisekammer, læsning krog, lille look-out loft, opbevaring for håndværk supplies eller små souvenirs, en mini kunstgalleri, ved at tilføje reoler, sikringsanlæg gummi mats nogle loft polstring (af automatisering leverandører eller hearth leverandører)--selv puder for en hyggelig læsning nook for børn. Konvertere den isolerede krybekælder af en multi-level byhus i en vinkælder, en kold mad opbevaring eller endda en hemmelig opbevaring/sikker. Give lys.

Tips & advarsler

  • Installere polstrede loftplader til et luksuriøst touch og headroom sikkerhed til de renoverede krybekælder som vinkælder, læsning nook eller loft. Spørg en custom møbelsnedker til at oprette polstrede fliser; installere med lim eller dobbeltklæbende tape.
  • Uanset krybekælder størrelse er en professionel isolering installation bedst. Self installation er mulig, men kræver professionel planlægning og tilsyn fra ingeniører og arkitekter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com