Sådan konverteres en lys til en Swag

July 7

Sådan konverteres en lys til en Swag

Hvis du vil installere mange hængende lys, som vedhæng eller lysekroner, skal du hårdt-wire dem i loftet ved hjælp af en samledåse og ledninger i loftet. Hvis du ikke har færdigheder eller materiale til hard-wire dine hængende lys, kan du konvertere din lys til en swag lys. Swag lys hænge fra kroge i loftet og har en standard ledning og stik.

Instruktioner

•Find en stud i dit loft ved at køre dine stud finder langs loftet, efter at du har kalibreret enheden til dit loft dybde. Stud finder kalibrerer for dit loft dybde når du holder det mod loftet for flere øjeblikke. Når stud finder er kalibreret, det normalt gør en bip støj eller blinker en lys til at lade dig vide, for at gå i løb sig langs loftet. Gøre en lys blyant markere på stud's placering i det område hvor du ønsker at hænge dit lys.

•Locate den nærmeste vægstik. Måle op ad væggen fra stikket, indtil du når loftet, og Markér placeringen med blyant. Måle i en lige linje fra denne mark til stud placering du markeret. Tilføje 1 til 3 fod i længden til dine målinger, afhængigt af hvor meget du ønsker dit lys ledning til at drapere eller "swag."

•Measure jeres lys ledning fra toppen af armaturet til udsatte ledninger for enden af ledningen. Trække denne længde fra din samlede målinger. Klip din nye lampe ledning til den justerede måling, og fratage den sidste 1/2 tommer af isolering fra den ledning plugless side.

•Tag kraven og andre hardwarekomponenter fra toppen af armaturet 's ledning og kassere dem. Wrap to udsatte ledningerne i slutningen af din lys ledningen rundt om de tilsvarende ledninger fra den nye ledning. Cap de nye forbindelser med wire nødder ved at skrue møtrikken over de ombrudte ledninger, og dækker alt med shrink slanger.

•Shrink slanger med din varmepistol. Varmen fra pistolen forårsager kabinettet for at krybe omkring forbindelsen, og forbedrer udseendet. Direkte varme på shrink slanger fra omkring 1 tommer væk, men pas på ikke at røre slanger med pistolen.

•Drill en pilot hul i hver mark, du har foretaget. Pilot huller er forborede huller til skruer. Pilot huller hjælpe dig med at undgå opsplitning træ i dine strøer og letter skrue installation. Bruge en smule med en lidt mindre diameter end dit loft krog diametre. Skrue i dit loft kroge. Feed dine ledningen gennem disse kroge, og tilslutte din lampe til at fuldføre projektet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com