Sådan konverteres en Mobile Home til et hus

December 18

Sådan konverteres en Mobile Home til et hus

Konvertere dit mobile hjem til et hus er en alternativ måde at finde en løsning, permanent bolig. Det sparer på anlægsomkostninger, mens du kan sætte dit eget individuelle præg på projektet. Processen vil tage et par måneder, som du bliver nødt til at finde en byggegrund og lave en plan og tidsplan, før endelig installere mobile hjem. Men hvis du nogensinde ønsker at flytte igen kan du nemt tage dit hus med dig.

Instruktioner

•Find et jordstykke at basere dit mobilhome på. Omdanne det til et hus kræver køb eller leasing en plads, hvor du kan tilslutte det til elektricitet, bygge en have og installere et toilet.

•Opret en indledende design. Skitse mobile hjem du ønsker at konvertere, og derefter tilføje funktioner og udvide det til også at omfatte en større boligareal, haven, drivhus og værftet.

•Decide hvad energi forsyning til at bruge. Da du tilpasse din mobiltelefon hjem, kan du bruge muligheden for at installere solpaneler eller en træ-chip brænder. På lang sigt vil dine udgifter til energi falde, mens du kan bidrage til at reducere dit kulstof-emissioner ved at være miljøvenlig.

•Kontakt en professionel om din plan. En konstruktør eller arkitekt kan rådgive dig om mulighederne for din plan og anbefale ændringer kan du reducere omkostningerne, øge energieffektiviteten eller påpege elementer, du kan have overset--såsom sikkerhed svagheder.

•Få et tilbud for det arbejde, der skal gøres. Gøre dette ved at nærme sig mindst tre byggere. Spørg hvad de materialer og lønomkostninger er, plus finde ud af, hvor længe projektet vil tage for at fuldføre.

•Sæt plan til handling. Købe eller lease jord, flytte mobilhome der og ansætte en bygherre at få projektet startede.

•Strip ud på indersiden af mobil-hjem, således at det kan blive omstruktureret for at optimere pladsen og passer din ideelle design.

•Remodel interiør så at det matcher din specifikation, stil og budget. En autocamper er bygget til livet på landevejen så tilføje mere holdbare badeværelse med keramiske fliser (i stedet for plastik), haner og en ordentlig ovn til at lave mad på stål. Tilføje ekstra vinduer, døre og indsætte yderligere vægge for at skabe nye lommer af plads.

•ADAPT udvendige at medtage en veranda, drivhus eller udestue. Dit design vil blive påvirket af dine præferencer, budget og hvor meget plads du har. Hvis du har børn, Husk at Sørg for området er børnevenligt.

•Hook mobilhome op til energiforsyningen. Plumb badeværelset ind i spildevand og dræning system, og installere El--medmindre du har valgt for at bruge et alternativ såsom solpaneler. I dette tilfælde, forbinde dem op, så du har en levering af elektricitet til at bruge dine apparater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com