Sådan konverteres en soveværelse i en børnehave

April 20

Sådan konverteres en soveværelse i en børnehave

Et barn på måde bringer mange ændringer til en husstand, hvoraf først er børnehaven. Du ønsker dit barns værelse skal være et rum, hvor han eller hun kan sove komfortabelt og spille. Vorden og buksetrold år vil bringe en masse udvikling, fysisk og mentalt, så rummet bør tilbyde masser for at holde dit barn interesseret mens stadig lette søvn om natten. Renovere et soveværelse til barnets ankomst indebærer talrige ændringer, der vil resultere i et miljø, der er perfekt tilpasset til din nyfødte.

Instruktioner

•Repaint værelse hvis den aktuelle farve ikke er egnet til et barn. Normalt bløde, varme farver komfort børn, og du kan vil medtage tapet eller stencils venlige tegn eller figurer.

• Som du fjerne voksen møbler, se efter og fjerne objekter eller varer, der har strenge eller kvaster kravlende barn kunne nå og sætte i hans mund. Loop nogen ledninger på blinds godt op uden for barnets rækkevidde. Sørg for at møbler eller krybbe du vælger ikke har skarpe kanter eller hjørner som barnet kunne skade sig selv.

Forpakket lys med en lysdæmper mulighed, for at holde midt nat ændringer eller fodringer afdæmpet. Sørg for at tilføje mørklægningsgardiner for at hjælpe med at udvikle sund søvn vaner og overdøve yderligere lys.

•Sørg for, at der er masser af opbevaring muligheder og inden for rækkevidde for baby fornødenheder eller førstehjælp.

•Dæk gulvet med gulvtæppet eller et tæppe, hvis det ikke har enten allerede. Overfladen bør ikke være svært i tilfælde din baby falder når lære at gå. Gulvtæppet vil også stille lyden af at gå hvis han er i søvn.

•Fyld bogreoler med billedbøger, spil eller legetøj til baby til at se på. Nyfødte kan ikke læse, men de kan se billeder og lære at identificere figurer. Du kan medtage en CD-afspiller eller iPod højttalere til at spille vuggeviser.

Tips & advarsler

  • Sørg for barnesenge og legetøj i overensstemmelse med standarder foreslået af CDC eller forældrerollen programmer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com