Sådan konverteres en TV krog i bogreoler

June 6

Konvertere en TV krog i en reol kan være en udfordrende job. Trods alt planlægning og arbejde involveret med efterbehandling projektet, vil nook være et fantastisk sted at installere en bogreol. Træffe en beslutning, hvis du ønsker din bogreol skal bygges af plast eller træ. Være opmærksom på, at udseendet af rummet vil være stærkt påvirket af enten materiale, så omhyggelig planlægning bør gå ind i beslutningen beslutningsproces inden installation af bogreolen.

Instruktioner

•Undersøg nook omhyggeligt. Brug en blyant og målebånd til at tage nøjagtige målinger til at finde ud af, hvor meget materiale du skal købe for at afslutte jobbet.

•Utilize stud finder til at bestemme, hvis nook er bracket. Find ud af hvis væggen studs er langt tilbage og finde ud af, hvor langt de går. Væggen studs skal være til stede, så ingen arbejde skal gøres for at påvirke studs, der er allerede angivet. Træffe beslutning om antallet af hylderne kræves. Find ud af belastningen bogreolen vil være i stand til at bære, der er baseret på måling taget forud for begyndelsen af projektet. En fuldt lastet boghylde vejer 20-25 pund pr. kører mund eller 60-75 pounds for en 3' bred hylde.

•Tag på beskyttelsesbriller og handsker før du begynder enhver byggeprojekt. Installer "L" beslag. Brug målebånd og niveau til at fastslå placeringen af beslagene i forhold til hinanden. Brug tre "L" beslag til en side, hvis bogreolen er over 12 inches i dybden. Ellers to "L" beslag til en side er alt hvad du behøver.

•Brug boremaskine til at indsætte hver 1 1/2-inch støtte skrue i knopperne. Boghylden bør være bracket af studs. Placer holdere til hver skrue før du installerer understøtter hvis nook ikke er bracket.

•Sæt bookshelf oven på understøtter. Efter afslutningen af installationen, Kontroller dit arbejde mod niveauet. Sørg for at dit arbejde er robust og lige. Husk, at de materialer, du bruger kan have en æstetisk indflydelse på total indretning af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com