Sådan konverteres en varmt vand Baseboard til strålende gulvvarme

January 22

Radiator varme er meget almindeligt i ældre huse. Det er en effektiv form for opvarmning, der ikke tør luft gerne varmluft opvarmning gør. Ulempen er, kan det skabe varme og kolde "zoner" i et værelse som radiatorer er effektiv til opvarmning luften omkring dem, men ikke effektiv til at flytte denne varme luft. Dette gør strålende gulvvarme mere effektiv som varmekilde dækker størstedelen af et værelse. Konvertering fra radiator varme til strålende gulvvarme kan gøres, men det er en meget udfordrende opgave. I det følgende beskrives en hoved-gulvet konvertering.

Instruktioner

•Shut off magt til kedlen og afkøles. Du ønsker ikke varmt vand i systemet, som du vil åbne det og du kunne få brændt af varmt vand eller damp.

•Udtøm af hele varmeanlægget. De fleste kedler vil have en ventil på den side, der kan åbnes for at dræne systemet. Være sikker på, at du enten tilslutte en slange til ventilen eller har masser af spande, da der vil være en hel del af vand i systemet. Du det helt drænet, så det ikke lække og ødelægge noget.

•Locate den radiator(s), du vil fjerne. Hver radiator vil have et indtag og outlet rør hvor varmt vand kommer og køligt vand er fjernet. Der bør være en gevind møtrik på hver af disse rør forbundet til radiatoren. Skru møtrikkerne med en svensknøgle, så disse rør er ikke længere forbindelse til radiatoren. Radiatoren bør nu være fritstående og kan fjernes. Disse er som regel lavet af støbejern og kan være meget tung. Sørg for at have hjælp, når du fjerner som én person sandsynligvis ikke kan løfte det af sig selv.

•Locate indtagelse og outlet rør i kælderen. Bruge hack saven, afbrød den del af disse rør, der går gennem gulvet. Disse stykker vil formentlig være omkring en fod lange. Fjern disse stykker og kassér. Du skal muligvis til at afsløre disse rør ved at fjerne enhver sheetrock eller fliser, der er blevet brugt som et loft i kælderen. Du vil hele området du planlægger at varme udsat i kælderen.

•Sæt PEX slanger på undersiden af gulvet. Du vil gerne køre slangen frem og tilbage mellem strøer i en "" bølgemønster så bølgerne er ca 6-8 inches fra hinanden. Dette vil give tilstrækkelig dækning for hele rummet. Os u-stik til at fastgøre slangerne til gulvet. Disse stik kan normalt blive fundet med PEX slanger derhjemme Centre. Være sikker på ikke at skære eller punktere slangen, da dette vil resultere i systemet utæt.

•Sæt ene ende af PEX rør til indsugningsmanifold og anden enden af slangen til outlet rør. Dette kan gøres ved hjælp af en crimpning værktøj anvendes især til PEX rør.

•Sæt aluminium diffuser plader med skruer på undersiden af gulvet. Du vil gerne dække PEX slanger med disse plader. Disse plader hjælpe dirigere varmen fra rørene opad og gennem ordet for at øge systemets effektivitet. Vær meget forsigtig, når du vedhæfter de plader, at du ikke punktere nogen af rørene.

•Fyld kedel system med vand. Der bør være retninger på kedel på hvordan og hvor man kan fylde systemet. Være sikker på du ikke over udfylde da dette kunne resultere i for meget pres på systemet og et potentielt problem. Slå systemet, således at varmt vand løber gennem rørene. Undersøge for at sørge for der er ingen lækager.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com