Sådan konverteres fragtcontainere til overlevelse ly

January 28

Sådan konverteres fragtcontainere til overlevelse ly

Fragtcontainere er rygraden i den internationale søfartsindustri. Lavet af stål og op til 40 fod lang, er de så stor som et hus, en kendsgerning, at mange mennesker tager fordel af. På grund af handel skævhed i retning af import til Nordamerika hober tusindvis af disse beholdere sig op i havnene fra New York til San Francisco fordi det ikke er økonomisk rentabelt at sende dem tilbage tomme til deres port af oprindelse. Arkitekter, bygherrer og visionære køb dem og konvertere dem til boliger.

Instruktioner

Forberede et websted

•Find og forberede et websted, der er mindst lige så stor som fodaftryk af den beholder, du vil bruge som regel enten 8 af 20 fødder eller 8 gange 40 fod. I det mindste vil du har brug for et fladt område at sætte beholderen.

•Build en frost mur at indstille container til øge stabiliteten i ly og dens egenskaber af varme fastholdelse. Grave en grøft til grundfjeldet eller under frostline (omkring 4 fødder ned) og enten bygge en slagge blok væg eller opbygge formularer og hæld en cement væg. Dette er ikke helt nødvendigt for overlevelse husly, men skal gøres, hvis en permanent hus er bestemt.

•Maintain så mange træer og som meget vegetation i nærområdet som muligt. Ideelt set vil der træer udhængende husly, især i varme omgivelser, som de vil bidrage til at holde det køligere, noget, der kunne være et stort problem i en metalkasse.

Oprette ly

•Indstil container på webstedet ved hjælp af en kran eller en gaffeltruck. Fuld størrelse fragtcontainere kan veje op til 8.000 pounds, så må ikke undervurdere de potentielle vanskeligheder for at få en på plads.

•Klippe windows og en stovepipe hul ind i siderne af beholderen ved hjælp af en skærebrænder. Installere skærme i windows til at holde ud bugs og ruder for at holde på varmen. For ekstra sikkerhed, bevare metalstykker, du skære og vedhæfte dem med hængsler til brug som sikkerhed skodder mod orkaner eller angribere.

•Build et interiør væg ud af 2x4s og fylde rummet med Batt isolering til at isolere ly. Alternativt, lægger ark af stift skum på indersiden af beholderen.

Tilføje faciliteter

•Installer en kemisk toilet inde i containeren eller bygge et udhus udenfor.

•Installer en stor plastik vandbeholder på toppen af skibscontainer til at levere vand til drikke og vask. Dette vil gøre det muligt for dig at få adgang til vandet ved hjælp af tyngdekraften. Fyld vandbeholderen med en pumpe og haven slange fra en nærliggende vandkilden, eller strække sig et stort stykke plastik på en sådan måde, at regnvand ledes ind i beholderen. Sørg for at filtrere eller koge noget vand, der kommer fra en tvivlsom kilde.

•Tilvejebringelse en varmekilde for husly ved at installere en brændeovn og udluftning det gennem det hul, som man skærer i væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com