Sådan konverteres hængslede døre til skydedøre

August 12

Ændre din hængslede døre til skydedøre kan være en hurtig måde til at opfriske din indretning. Det kan også løse adgangsproblemer i et område hvor hængslede døre ikke er købedygtig lukke op fuldt ud. Men ikke særligt svært for en erfaren gør-det-selv, kan dette projekt være skræmmende for en person, der bare bliver fortrolig med elværktøj og Tømrer teknikker. Centrale her er at være særligt opmærksomme på detaljer og organisere dine værktøjer, så de er inden for rækkevidde.

Instruktioner

•Brug et brækjern og en hammer til at forsigtigt fjerne den indvendige døren trim. Gemme trim skal bruges andre steder. Skåret væk nogen gamle caulk mellem dørkarmen og væggen. Brug en flad brækjern til at fjerne kabinettet negle sikring dør jambs til væggen. Om nødvendigt skære igennem stædig negle med en bajonetsav. Fjerne døren fra åbningen.

•Measure længden af døråbningen fra top til bund. Derefter måles vandret i bredden af åbningen. Skåret købt dørkarmen i fire stykker--to stykker, der svarer til længden af døråbningen og to stykker, der passer til bredden på døråbningen. Situationsplan ramme stykker og sikre, at de er firkantede. Nail rammen sammen. Sæt ramme inde i åbningen. Brug en plan for at sikre ben af rammen er plumb. Indsæt shims, hvis det er nødvendigt at justere pasformen af rammen. Kontroller toppen af rammen (header) og sikre, at det er niveau. Indsæt afstandsskiver som noedvendige for at tilpasse pasformen. Dobbelttjek, at rammen er square og niveau efter hver justering. Når tilfreds, søm eller skrue gennem shims til at vedhæfte rammen til væggen.

•Remeasure dør åbning fra top til bund. Tilføj denne måling med tykkelsen af sporene i skydedør hardware kit. Måle døren på langs og score en linje på tværs i bunden af døren på denne nye måling med en hobbykniv. Placer døren på en plan overflade og trim døren langs score mark ved hjælp af en rundsav. Bruger langsomt, jævnt tryk, passere flyet langs cut slutningen af døren for at glatte overfladen.

•Skru de toppen spore til toppen af dørkarmen ifølge fabrikantens anvisninger, ved hjælp af hardware findes i glidende hardware kit. Skrue døren rullerne og deres beslag til den øvre ende af døren ifølge kit hardwareproducentens vejledning. Vedhæfte bund døren guider/spor fra hardware kit til døren vindueskarm pr fabrikantens anvisninger. Kontroller justeringen af begge sæt af spor/guides med et vaterpas. Læg rullerne i den øverste spor og hænge døren på plads. Gentag trin 3 og 4, hvis hængende mere end én skydedør. Check med at sikre, at door(s) er plumb og niveau. Sikre, at dørene let kan flyttes i stien lavet af øverst og nederste dør spor / guides.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com