Sådan konverteres KVA til KWE

November 16

Sådan konverteres KVA til KWE

Elektrisk strøm i apparater kan blive bedømt i kilovolt-ampere (kVA) eller kW (elektriske), også kendt som kWe. Begge af disse enheder udtrykke en type af elektrisk strøm eller elektrisk energi flow, men har hver især et subtilt forskellige definition, som kan være forvirrende. Sigt kWe refererer til den "rigtige" eller "aktiv" magten i banen, mens kVA refererer til de "tilsyneladende" effekt. I DC (jævnstrøm) kredsløb vil disse værdier være lig, men i AC (vekselstrøm) kredsløb strømmen af energi kan med jævne mellemrum vende når strøm og spænding er ude af fase, hvilket resulterer i en lavere reelle magt (kWe) end den tilsyneladende effekt (kVA). Disse værdier er vigtige, fordi ledende ledninger, sikringer og transformers skal dimensioneres efter den samlede nuværende, ikke bare den "nyttige" aktuelle.

Instruktioner

•Find effektfaktor af apparatet eller kredsløb. I mange tilfælde disse oplysninger stilles til rådighed af producenten og kunne findes trykt på etiketten oplysninger på selve produktet eller i den medfølgende manual. Power factor er et dimensionsløst tal mellem 0 og 1, men kan også udtrykkes i procent form. Det kan være betegnes med forkortelsen "PF," for eksempel "60 procent PF."

•Convert power factor procentdel til decimal form ved at dividere det med 100. Det bør resultere i et tal mellem 0 og 1. For eksempel 60 procent til 0,6.

•Calculate den reelle magt (kWe) fra den tilsyneladende effekt (kVA) ved hjælp af magtfaktor. Formere den tilsyneladende effekt af effektfaktor at finde den reelle magt. Den deraf følgende reelle magt bør være lavere end tilsyneladende effekt. Formlen er: kWe = kVA x PF.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com