Sådan konverteres lilla Martin hus til en Bluebird hus

December 11

Lilla martins er store nordamerikanske Svalerne, der har slående lilla og sort farve. Fugl entusiaster bifalder disse sociale fugle i deres haver og tilskynde til avl adfærd ved at oprette birdhouses. En fælles birdhouse for lilla martins er et udhulet græskar. Hvis du ikke har held at tiltrække martins til din have, kan du nemt rense og konvertere hus for at tiltrække bluebirds.

Instruktioner

•Tag martin house fra sin nuværende placering. Sikre, at Parlamentet ikke er i øjeblikket beboet af enhver martin beboere.

•Bend din wire bøjle til at oprette en krog. Ved hjælp af bøjlen, forsigtigt prod indersiden af centnergræskar at bryde op nogen eksisterende reder. Når reder er brudt op, ryste centnergræskar for at lade snavs falder ud af indrejse hul.

•Brug din mild rengøringsmiddel, rense indersiden og ydersiden af birdhouse. Hæld den rengøringsmiddel inde i huset og flytte centnergræskar at sikre, at løsningen helt har belagt indersiden af centnergræskar. Brug af rent vand, omhyggeligt skylles væk alle de rengøring løsning.

• Lad centnergræskar grundigt lufttørre efter rengøring. Brug din sandpapir, forsigtigt sand post hul for at sikre, at der ingen ru pletter som fuglene kan komme til skade når ind i huset. Hvis din birdhouse ikke allerede er udstyret med drænhuller, bruge Boremaskinen til at oprette tre til fem 1/4-inch drænhuller i bunden af centnergræskar.

Hæng birdhouse. Kan du flytte birdhouse for at tilskynde bluebirds til reden. Hvis du installerer mere end én bluebird hus, sætte mindst 100 yards mellem husene. Installere huset med indgangen hullet mod øst eller mod nord til at undgå at have solen overophede boksen i løbet af sommeren.

Tips & advarsler

  • Installere birdhouse på en metal pole som en hyrde krog vil afskrække rovdyr som egern og katte forstyrrer huset.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com