Sådan konverteres lysarmaturer fra hård Wire til hængende

December 13

Sådan konverteres lysarmaturer fra hård Wire til hængende

Hvis du har et loft lys armatur du ønsker at droppe lavere til brug som et vedhæng eller lysekrone stil stativ, kan du nemt tilføje mere ledning hen til forlænge elektriciteten, som du har brug for. Efter dette er det simpelthen et spørgsmål om at sikre, at lampen hænger sikkert og at alt ser pæn. Aktivere effektafbryderen, der fodrer elektricitet til lampen ud før du udfører noget arbejde på lys eller ledninger.

Instruktioner

•Measure den afstand, du har brug for mellem ledningerne i loftet og hvor du ønsker dit stativ til at hænge med et målebånd, derefter tilføje 3 inches til at alt at give dig plads til at arbejde med ledninger. Hvis dit loft lomme har tre ledninger, skære tre ledninger til at længde; Skær to hvis dit loft lomme ikke har en jordledning (jorden ledninger vil være nøgne kobber eller isoleret med grønne belægning). Matche wire farver, hvis dine ledninger er farvekodede (generelt sort varmt og hvid for neutral). De fleste moderne huse er ikke polariseret, og vil have to hot ledninger, som kan være enten sort eller hvid.

•Strip 1/2 tomme fra en ende af hver ledning. Twist den nøgne ende af en ny ledning sammen med den nøgne ende af et loft ledning (matchende farver, hvis din er farvekodede) og secure ledningerne sammen ved at dreje på en wire møtrik med uret, indtil det er for stram til at slå nogen længere. Gentag med de andre farver af wire. Orange ledning nødder er generelt en passende størrelse til at sikre to husstanden ledninger.

•Træk forsigtigt på ledninger så de ikke trækker ud af wire møtrik. Hvis de gør, kan du prøve processen igen. Hvis de stadig komme ud, kan du prøve en mindre (blå) ledning møtrik. Hvis de ikke er i stand til at vride sammen sikkert fordi orange ledning møtrikken er for lille, prøv en større (gule) ledning møtrik.

•Ret ledninger så wire nødder peger ned og ledningerne kommer ud af møtrik mod loftet. Lad din nye lange ledninger til sløjfer over wire nødder, så presse dem mod wire nødder, da trådene hænge ned og tape hele bundtet sammen med elektriske bånd, trække stramt som du wrap tape rundt om ledninger og nødder. Dette hjælper lindre stress hængende armaturet kan placere på ledningerne.

•Drill tre små huller i nærheden af midten af din loftlampe dækplade og placere en S-krog gennem hvert hul. Skære tre længder af kæden til længden du lys at hænge under dit loft plade og hænge en længde fra bunden af hver S-krog. Tryk på S-krogene lukket med tænger.

•String hængende ledninger gennem hullet i midten af et loft dækplade. Fastgør pladen til lommen loft med de skruer, der fulgte med armaturet metal beslagene.

•Sæt en S-krog i bunden af hver kæde og knibe den lukket med tænger, derefter finde et sted at tilslutte hver S-krog på armaturet, selv for at støtte den. Hvis du ikke kan finde et passende sted, kan du nødt til at bore huller i armaturet vedhæfte kroge. Når de er vedhæftet, Knib dem lukket med tænger.

•Skub en dekorativ rør over hængende ledninger som en 3-tommer lange kobber eller messing rør fra VVS afdeling af en hardware butik. Det er simpelthen til at skjule dine ledninger, når de er fastgjort, så det kan være enhver brandfarlige dekorative element, der vil passe over ledningerne.

•Strip 1/2 tommer af isolering fra enderne af din hængende ledninger og fastgør armaturet ifølge instruktionerne, der fulgte med det, som om du ledninger det direkte til loftet. Tape ledninger på samme måde du gjorde i den øverste ende, og skub den dekorative rør over den tapede bundt. Genoprette magt til kredsløbet, når du er færdig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com