Sådan konverteres Shoji skærme i Closet døre

October 18

Sådan konverteres Shoji skærme i Closet døre

Shoji skærme er fritstående paneler fælles i asiatisk kultur og indretning. De er ofte brugt som rumdeler skærme, men kan også tjene som passende døre til toiletter og fortove. Vide, hvordan man konverterer closet døre shoji skærme giver dig mulighed for at levere velfungerende døre til et skab, der mangler dem. Det tilføjer også et strejf af indretning til dit miljø.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende dør eller døre fra dit skab. Måle bredden af skabet døren åbnes indefra kanter på begge sider.

•Vælg enten én shoji skærm, der måler bredde lig din måling eller to at begge måle halvdelen af bredden. Marker en af shoji skærme, hvis du bruger to mod rammen af skabet med højre side vender udad. Linje yderste venstre kant af skærmen med den ydre højre kant af skab rammen.

•Sæt en 1-tommer sommerfugl hængsel blankt over rammen shoji skærmen, overlappende til skab rammen. Midten af hængslet skal hvile lige mellem skab rammen og skærm. Placer hængslet omkring 6 inches fra toppen af skærmbilledet shoji.

•Drill 1/2-inch skrue i hvert hul leveres af hængslet du holder på plads. Gentag trin 3 og 4 med et andet hængsel ca placeret 6 inches fra bunden af skærmbilledet shoji. Gentag denne proces med en anden shoji skærmen på anden siden af døren, om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Du skal blot folde shoji skærm dør til at åbne og lukke den for at få adgang til dit skab eller at skjule det med lidt indretning og kreativitet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com