Sådan konverteres skibscontainere ind i et hus

September 18

Sådan konverteres skibscontainere ind i et hus

Opbygning af et hjem med skibscontainere, er en billig, miljøvenlig og romanen tilgang til hjem bygning. Forsendelse containere er almindeligt anvendt til at levere næsten alle tænkelige produkter rundt om i verden. Nye og brugte shipping containere kan købes mellem $750 og $2000 fra mæglere og bygherrer online og leveret lige til dit parti. Omdanne din skibscontainer til beboelsesrum er nemmere end nogensinde før med hele arkitektoniske design virksomheder og bygherrer dedikeret til processen.

Instruktioner

•Vælge et websted til dit nye hjem. Dette kræver generelt lidt mere planlægning end en traditionel hjem. De fleste områder i USA begrænse størrelsen og typen af hjem, der kan bygges på en masse. Kontroller og kontroller med lokale koder til at sikre, at du vil kunne bygge en skibscontainer hjem i placeringen af dine drømme. En flad masse med en plads, der er stor nok til at placere dit nye hjem med lidt forberedelse er det billigste valg.

•Indstil utilities, hvilke datatyper du vil bruge til dit nye hjem. Mange shipping container home builders er interesseret i grønt byggeri designs og forsøge at gennemføre opland systemer til opsamling af regnvand og alternative energi kilder sådanne som sol- og vindkraft generere systemer. Hvis du har brug for vand og elektricitet på stedet, Sørg for at du har adgang til city vand og kloak eller kan få en tilladelse fra din county at bore en brønd og installere en septiktank.

•Plan din skibscontainer design. Der er design virksomheder og bygherrer udelukkende dedikeret til at levere tegninger og grundplaner for shipping container hjem. Disse kan nemt findes og købt på internettet. Du kan også købe en præfabrikerede kit--som indeholder vinduer, døre og tag til din skibscontainer-- og samle det på dit parti. Den mest almindelige metode er at hyre en autoriseret builder eller entreprenør til at skære vinduer og døre ud af shipping containeren og komme hjem udvendige færdig og derefter afslutte indre af de shipping container home dig selv. Shipping container hjem komplet med badeværelser, køkkener og vægge til at opdele værelser kan bestilles og leveres til dit parti.

Forpakket din shipping container. Den omfattende brug og tilgængelighed af skibscontainere har skabt en hel industri dedikeret til salg af nye og brugte shipping containere. Bestilling af en skibscontainer er nemt gjort online. Det anbefales at købe en ny rustfri shipping container. Skibscontainere skal renses og inspiceres før videresalg, men købe en ny skibscontainer vil holde dig fra at købe en skibscontainer, der var engang brugt til skibet farlige eller giftige produkter. Derudover vil en rustfrit stål skibscontainer ikke rust, hvilket er vigtigt når du bruger beholderen for et hjem.

•Build din shipping container home. Hvis du vil bygge hjemmet dig selv, skal du anskaffe en byggetilladelse. Dette vil kræve dig til at indsende tegninger til skibscontainer hjem. Alle aspekter af planen skal være i overensstemmelse med din lokale kode. Køb en plan fra et arkitektfirma kan spare en masse tid og frustration i omstrukturering blueprints for at være i overensstemmelse med lokale koder.

Tips & advarsler

  • Holde den grøn bygning tema går og find mere brugte og genanvendte materialer for at afslutte bygningen af dit hjem. Mange vendte tilbage og overskud eller lidt brugte varer kan købes for øre på dollar på engros bygning levering lagre over hele USA.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com