Sådan konverteres strømstyrke til Amp-timer

November 10

At være i stand til at konvertere strømstyrke til amp timer er en nyttig færdighed. For eksempel, kan man gøre denne konvertering ved fastsættelsen af den nødvendige størrelse for en batteripakke skal anvendes med en sol-panel system til en RV eller hytte. Mange mennesker er forvirrede af komponenter i elektrisk energi, normalt udtrykt i begreber som volt, ampere (ofte forkortet til "forstærkere") og watt. Før du begynder at konvertere ampere til amp timer, at forstå, hvordan et par af komponenter af el arbejde sammen er nødvendig.

Instruktioner

•Think af energi i et elektrisk kredsløb i mere kendte vilkårene for en vand spidsende og en haveslange. Som du tænder på vand studs, skubber pres vandet i slangen. Dette pres er det samme som spænding i et elektrisk kredsløb. Når du øger trykket i slangen, vand mere strømme gennem slangen. Mængden af vand, der flyder forbi et bestemt punkt, siger, en sprinkler hoved, er det samme som antallet af elektroner flyder i et elektrisk kredsløb, som er udtrykt i ampere eller ampere.

•Forstærk dit forståelse af begrebet ved at bestemme hvor meget vand løber ud af slangen over et bestemt beløb af tid. Som et eksempel, hvis du indstiller vand studs at levere fem gallon per minut og forlod vandet kører i en time, kan du beregne at 300 gallon vand havde flød gennem slangen (5gpm x 60 minutter = 300 gallon).

Forstærkere og amp-timer fungerer på samme måde. Hvis et kredsløb leverer 5 ampere til en pære, og pæren er belyst i en time, har du brugt 5 amp-timer, normalt udtrykt som 5Ah.

•Consider dette begreb nyttig fordi opbevaring batterier er normalt bedømt i amp-timer på en given spænding. For eksempel, er en fælles batteri bruges i solar panelsystemer normeret til 220 amp-timer ved 6 volt. Et batteri kapacitet er ofte vurderet over en periode på 20 timer. Så i eksemplet ovenfor, batteriet normeret til 220 amp-timer vil levere 11 ampere i 20 timer (220/20 = 11).

•Tag den samme koncept til meget mindre batterier, som dem, du lægger i dit digitale kamera. Du har måske bemærket, at en AA celle til dit kamera er markeret på noget lignende 1200mAh. "mAh" betyder "milliampere-timer." En milliampere er en tusindedel af en forstærker, så en 1200mAh batteri ville være svarende til et 1.2 amp-timers batteri.

•Prøv din hånd på at finde nogle amp-timer. Du har en vandpumpe i din RV, der er normeret til 5 ampere. I løbet af en gennemsnitlig dag anslår du, at pumpen kører for i alt 45 minutter, som omfatter pumpe vand til madlavning, gør opvasken, leverer drikkevand, tager et hurtigt brusebad og rødmen på toilettet flere gange. Hvor mange amp-timer gør pumpen bruger hver dag? Hvis dit svar er 3.75 amp-timer, er du korrekte. Femogfyrre minutter er tre fjerdedele af en time, så beregningen er: 5 ampere x.75 = 3.75Ah.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com