Sådan konverteres til en Digital termostat

July 4

Sådan konverteres til en Digital termostat

Skifte fra en manuel termostat til en digital termostat kan du programmere din opvarmning og afkøling system til at køre, når du har brug for det. Programmering dit system til at gå ud, når du forlader for at arbejde og på lige inden du kommer tilbage vil spare energiforbrug samt penge. I virkeligheden, bemærker Energy Star, at du kan spare omkring $180 per år ved at opdatere din termostat. Dette projekt er let nok at gøre dig selv og tager kun cirka en time at fuldføre.

Instruktioner

•Drej off den breaker, der styrer din varme- og kølesystem.

•Uninstall den gamle termostat. Fjern dækslet derefter frakoble ledningerne. Brug wire strippere til at fjerne de gamle ender af hvert segment af wire. Du har brug for skinnende farvede kobbertråd stykker til en god elektrisk forbindelse.

•Installer bagpladen af den nye digitale termostat. Løst sikre bagplade til væggen med hjørne installation skruer og din skruetrækker. Tråd hver ledning gennem bagpladen og knytte den til sin tilsvarende forbindelsespunkt på bagpladen. Forbindelsespunkterne er normalt farve koordineret hvor rød går til rød og gul går til gul. Spænd forbindelsespunkterne, som disse vil foretage den elektriske strøm af termostaten. Henvises til produkt manual, hvis nødvendigt. Secure installation skruerne i hvert hjørne af bagpladen på væggen.

•Sæt termostaten dække til bagpladen. Sætte et batteri i dækslet før du installerer den. Dækker normalt bare pop ind på bagpladen at installere.

•Drej den elektriske breaker på og programmere din nye termostat til din præference.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com