Sådan konverteres til Soda sprængning

February 17

Soda sprængning er et miljøvenligt alternativ til sandblæsning der beskæftiger bagepulver som sprængning medierne i stedet for kvartssand. Soda sprængning er sikrere end sprængning med silica, som kan forårsage silikose, en farlig respiratorisk sygdom, når den indåndes. Bagepulver er også finere og mindre slibende end silica, hvilket gør det velegnet til stripning træ og rengøring bilkomponenter. Hvis du vil bruge bagepulver med din eksisterende pres blaster, du har brug for en særlig soda sprængning eftermontering kit.

Instruktioner

•Åbn presset fra din tank og tomme enhver sidesten slibende materiale og rester. Fjerne flow Luftslange og blast dyse slange fra slibende outlet manifold, placeret i bunden af tanken.

•Anvend en skruenøgle til at fjerne slibende outlet manifold. Hvis manifolden tilsluttes en reducerende montering i bunden af tanken, lad det på plads.

•Rengør resterne af tråd forseglingstape fra forretningen i tanken ved hjælp af en børste. Sikre alle fittings og tråde er fri for skader.

•Undersøg soda konvertering forsamling for revner og mangler. Wrap gevind mangfoldighedens med Teflon tråd forseglingstape, startende ved udgangen og fortsætter mod basen. Wrap i retning af trådene. Indsæt forsamlingen i tanken og bruge en skruenøgle til at stramme.

•Reattach flow luft slange til luftindtag på konvertering forsamling. Pigtråd montering for luftindtaget bør vender bagsiden af pres blaster. Spænd spændebånd. Vedhæfte blast dyse slange til front-vender pigtråd montering på samme måde.

Tips & advarsler

  • Ikke over stramme fittings. Dette kan forårsage en farlig frigivelse af lufttryk.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com