Sådan konverteres til solpaneler

September 30

Flere og flere mennesker indse disse dage betydningen af at anvende vedvarende ressourcer til magten deres hjem. Konvertering til solenergi, er en af de mest populære energi alternativer til beboelsesformål, omkostningseffektiv over tid. For at konvertere dit hjem til solenergi, skal du installere solpaneler og en konverter til at transformere strøm genereret fra panelerne i magt, der kan bruges i dit hjem.

Instruktioner

•Measure areal af dit tag til at bestemme den tilgængelige plads skal du installere solpaneler. Husk at 80 til 100 kvadratfod af solpaneler producerer omkring én kilowatt årligt. Således, hvis du har brug for fem kilowatt om året, du skal mellem 400 og 500 kvadratfod af paneler.

•Maximize effektivitet af din solpaneler ved at bestemme den bedste vinkel for din paneler. Afhængigt af breddegraden hvor du bor, vil den ideelle tilt af din solpaneler variere afhængigt af solens retning og vinkel. Du kan bruge sol vinkel lommeregner på solartradingpost.com til at bestemme din latitude. Matche de solpaneler vinkel til din latitude grad. For eksempel, hvis din latitude er 34 grader, vil du installere din paneler på 34 grader.

•Vælg at konvertere til en om - eller off-grid set-up. Off-grid solenergi systemer arbejde helt uafhængigt af nytte elledninger, hvilket betyder, at du genererer al den kraft, du har brug for dit hjem fra dine solpaneler. Eventuelle overskydende strøm genereret af din solpaneler er lagret i et batteri. Med en gitter-bundet system, du stadig er tilsluttet til gitteret, og eventuelle overskydende strøm genereret af din paneler er kanaliseret tilbage til de vigtigste gitter. I visse stater tilbydes et incitament til boliger ved hjælp af vedvarende energi, som vil tillade dig at modtage kredit for den overskydende strøm dit system genererer.

•Heat dit vand med solenergi. Varme dit vand bruger 25 til 30 procent af et hjem energi, så betydelige besparelser kan realiseres ved hjælp af en sol-vandvarmer. Hvis du har en opvarmet swimmingpool, kan du bruge solenergi til at opvarme det, som kan spare dig op til $2000 om året.

Tips & advarsler

  • Størstedelen af homweowners vælge en gitter-bundet system til grunde af sikkerhed. I tilfælde af en nødsituation, dvs, din solar panel system har drift problemer, du kan altid vende tilbage til backup strøm fra nettet. Derudover om nettilslutning er lav-at ingen vedligeholdelse, har lav månedlig forbindelse betalinger og en lille første betaling til at forbinde. Dem, der bor i fjerntliggende områder langt væk fra højspændingsledninger kan vælge en enkeltstående system, der ikke er tilsluttet nettet. Fordelen ved denne type system er, at det giver dig fuld uafhængighed fra konventionel elektricitet og en følelse af selvforsyning. Ulemperne at stand-alone systemer er høje vedligeholdelsesomkostninger, især for batteri, som har en kortere batterilevetid end på gitteret solar panelsystemer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com