Sådan konverteres to forsænket lys i et vedhæng lys

October 3

Sådan konverteres to forsænket lys i et vedhæng lys

Belysning kan have stor indflydelse på stilen i dit hjem. Forskellige tendenser i belysning stilarter kan forårsage du ønsker at opdatere en ældre look med noget mere moderne. Hvis din sans for stil gør du ønsker at ændre to forsænket lys til en enkelt pendel, du er i lykke - det faktum, at ledninger er allerede på plads i dit loft vil gøre opgaven noget mindre kompliceret end det ville være uden ledninger.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløbet du skal arbejde på på hjemmets circuit breaker panel. Ikke nogensinde forsøge at arbejde på en levende elektriske kredsløb.

•Træk off den trim ring i bunden af de forsænket lys. Fjerne pærer fra lysene. Løsne skruerne på indersiden af forsænket lys holder de forsænket lys maskinhusene til loftet bjælker. Sænk lysene ud af loftet. Snoet ledning nødder, der forbinder den hjem ledninger til de lamper.

•Klippe et hul i loftet midt mellem de to forsænkede lampen åbninger. Skær den elektriske kabel bag panelet loft. Fjerne 1/2 tommer af isolering fra de sorte og hvide ledninger i kablet.

•Sæt en lys outlet boks i loftet åbning og fodre enden af ledningerne ind i åbningen på siden af boksen. Drej de skruer, der holder fanerne montering af boksen, indtil de låse boksen i position.

•Sæt vedhæng lys monteringsdele til boksen belysning. Matche ledninger af vedhæng lys til elektrisk kabel ledninger--sort til sort, hvid til hvid. Placer hvide nødder over enderne af ledningerne og twist indtil de er stramme.

•Sæt Vedhænget lys på monteringsdele og Fastgør det med fingerskruerne af opklæbning hardware.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com