Sådan konverteres tur i fryser til køleskab

July 14

Hvis du ejer en restaurant eller blot et stort hus, kan du have din egen tur i fryseren. Dette giver dig mulighed for at lagre en stor del af mad i lange perioder. Hvis du vil gemme producere det er bedst at bruge et køleskab, men hvis du ikke har et køleskab af denne størrelse kan du bruge fryse som et køleskab. Fordi en fryser har en justerbar temperatur gauge, det er muligt at konvertere det til køleskab, så længe du ikke også har elementer du ønsker at fryse (det kan være brugt som ene eller den anden, men ikke begge).

Instruktioner

•Fjern alle de fødevarer, der skal forblive frosne og læg det i en anden fryser.

•Drej fryseren helt off hvis isen har akkumuleret omkring væggene i gang i fryseren. Fordi isen skal smelte når du slå det til et køleskab, ønsker du ikke det til at dryppe over din mad (og muligvis beskadige eller ødelægge det).

•Indstil temperaturen gauge til over frysepunktet. Enhver temperatur nedenstående iskold og du kan skade din mad. Indstil fryser temperaturen omkring 39 eller 40 grader. Dette vil være på den højeste tilgængelige temperatur tur i fryseren. At holde det ved denne temperatur forvandler fryseren til køleskab, uden at tvinge dig til at købe nyt køleskab.

•Skabe i maden når temperaturen oplæste stater du har nået dit ønskede temperatur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com